Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
Utorak 30.12.2014.
12:00
B. R. - Foto: D. Pašić A

Zemljaci iz Slovenije listom uz Viktora

Još samo malo i akcija za svima dragog štićenika "Vesti" Viktora Sekulića, 17-mesečnu bebu iz Stanara kod Doboja, obolelu od akutne leukemije, biće završena, a nova godina će njemu i njegovim roditeljima, majci Nataši i ocu Aleksandru, verujemo doneti olakšanje.

D. Pašić
Podrška dečaku: Koncert u Trbovlju


Bolest je trenutno u fazi mirovanja, a šanse da mališan ponovo bude zdrav uvećavaju se činjenicom da su gotovo prikupljena sredstva od oko 100.000 evra, koliko će biti potrebno za najradikalniji potez - transplantaciju koštane srži u inostranstvu. Sva ova sredstva donirali su humani ljudi među kojima je i najveći broj čitalaca "Vesti" iz svih krajeva sveta, od Evrope preko Amerike do Australije.

Otac bolesnog dečaka, Aleksandar Sekulić poslao nam je novi spisak donatora: To su ovoga puta Darko Dudesin iz Nemačke koji je donirao 300 evra, Mirjana i Ostoja Debeljak iz Groselfilgena u Nemačkoj 50 evra, Andrijana Tomašević iz Švedske 50 evra, Darko Petaković iz Slovenije 30 evra, Zoran Đorđić iz Slovenije 200 evra, Sretko Jović iz Slovenije 100 evra, a Ljubinka Radić iz Postojne u Sloveniji priložila je 140 evra.

D. Pašić
MUZIČARI I DOMAĆINI: Ispred hrama u Lincu
 

Sa dobrotvornog koncerta SKD "Sava" Hrastnik i prijatelji održanog nedavno u Sloveniji u Trbovlju prikupljeno je oko 2.000 evra koje će porodica Sekulić dobiti oko Nove godine. Organizatori su bili Cvijetin Nešković i Nikolina Čamber. Posetioci su svo vreme održavanja koncerta nosili Viktorove slike i parole: "Za Viktora" i "Viktore pobedi!". Redakcija "Vesti" se posebno zahvaljuje svojim čitaocima u Sloveniji.

Iz Linca 800 evra

U Lincu je nedavno održan humanitarni koncert muzičara Boška Ćirkovića Škabe iz grupe Beogradski sindikat i Blaška Gavrića Žoble. Prihod sa koncerta uplaćen je za lečenje malog Viktora Sekulića. Jedan od organizatora ovog humanog događaja Slavko Malešević iz Linca, rekao nam je da je prikupljeno 800 evra za pomoć malom Viktoru i da je novac uplaćen na račun za lečenje. Muzičari iz Beograda su tokom boravka u glavnom gradu Gornje Austrije u pratnji domaćina Maleševića i njegovih prijatelja posetili i hram Svetog oca Vasilija Ostroškog. Pevač Škabo je na ovom koncertu predstavio i svoj novi album "Priča dva vuka".

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST Nemojte me zaboraviti!
HUMANITARNI MOST Bitka za svaki novi dan
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online