Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Utorak 17.01.2012.
02:53
B92 A

Anđelinin film pun neistina?

U filmu Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" se navodi da je u proteklom ratu ubijeno 300.000 Bošnjaka i silovano čak 50.000 Bošnjakinja. U javnosti, uglavnom se govori o 96.895 žrtava, koje nisu sve Bošnjaci.

Falsifikovala istoriju u svom filmu: Anđelina Džoli
 

Na početku filma se Ajla, Bošnjakinja, sprema za sastanak sa srpskim policajcem. U sledećoj sceni oni plešu u sarajevskom noćnom klubu, kada eksplodira bomba koja prekida mir u multietničkom gradu.  Bombu su, naravno, postavili Srbi. Sledeća scena pokazuje žene koje odvode u autobus koji ih vozi u srpski logor, gde su silovane.

Srpski policajac baca jednu od žena na haubu automobila, skida joj pantalone i siluje je. Policajac grabi Ajlu kako bi i nju silovao, ali ga zaustavlja Danijel, srpski oficir, koji je štiti od silovanja i preti govoreći da nju niko ne sme da dotakne. Ajla preživljava tako što je zaključana u sobi u kojoj spava samo sa Danijelom.

Na kraju, Danijel ubija Ajlu pucajući joj u glavu. Potom Danijel pada na kolena pred policijom Ujedinjenih nacija i ponavlja nekoliko puta: "Ja sam ratni zločinac! Ja sam ratni zločinac".

Šef Tima RS za istraživanje ratnih zločina i traženje nestalih Staša Košarac kaže da su podaci u ovom filmu neviđene laži.

Anđelina arogantno odbacuje priču o stvarnom "sarajevskom Romeu i Juliji", ljudima koji su ubijeni snajperom 19. maja 1993. Reč je o Bošku Brkiću, Srbinu, i Admiri Ismić, Bošnjakinji. Oboje su ubijeni pri prelasku mosta Vrbanja, kada su pokušali da pobegnu iz muslimanskog dela Sarajeva u srpski deo grada.

Film će narednog meseca stići u bioskope u BiH, Hrvatskoj i Srbiji.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.01.2012. 03:44
NJen film je AMERICKO SRANJE. Pravi Srbi trebaju ovo da zabrane po Srbiji i po Republici Srpskoj . JA sam vise puta pisao o filmskoj sotoni kojom diktira AMERSKI dolar. Zasto nije SNIMILA ISTINIT DOGADJAJ O Srbima i Krvatima NA PLANINI V L A S I C u Bi H. Ja joj nudim i reziju i scenario a ona neka spremi dolare. U OVOJ ISTINI Bosnjaci gone Krvate i kolju ih, ali oni vesto prelaze Srbima na slobodu.Srbi im pomazu i oni odlaze uspesno oporavljeni.Ubacicemo i ovde dosta ljubavi i dosta istine o muslimanima. Ovaj dogadjaj je registrovan i postoje video zapisi kod USA. OVO je dobra tema za prestavljanje Srba, Krvata i muslimana u BiH. Andjelina, ti si puna sotonske krvi. Upoznaj malo i Srbe
Utorak 17.01.2012. 03:43
Пун неистина?! Ма немогуће... Па није ваљда да свет није црно-бели?!
Utorak 17.01.2012. 08:35
ТРЕБА ПОКРЕНУТИ ПЕТИЦИЈУ НА ФЕЈСБУКУ ДА СЕ ЗАБРАНИ ПРИКАЗИВАЊЕ ФИЛМА У СРБИЈИ И РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online