https://linebetslots.com/
19.03.2024

Dijetetičarka istakla četiri razloga zašto bi trebalo redovno da jedemo karfiol

Karfiol je popularno povrće koje mnogi ljudi vole da jedu, a poznat je po mnogim zdravstvenim prednostima. Dijetetičarka Nikol Endrjuz otkrila je četiri zdravstvene prednosti karfiola koje...

Ovan

Dan započnite bez žurbe jer se jutarnja nervoza prenosi na ostatak dana koji nije povoljan za ozbiljne razgovore. U odnosu sa pretpostavljenima budite strpljivi. SAVET: izbegavajte raspravu.

Ribe

Predstoji napet dan u svim sferama jer ste izloženi snažnim pritiscima. Reagujte smireno u svim situacijama i klonite se oštrih rasprava, posebno sa ukućanima. SAVET: čuvajte dokumenta.

Vodolija

Ljubavna dešavanja su u prvom planu. Skloni ste raspravama sa voljenom osobom ili decom. Slobodnima predstoji udvaranje ili avantura sa uticajnom osobom. SAVET: budite suzdržani.

Jarac

Iako napetost polako popušta, i dalje ste skloni naglim i brzopletim reakcijama, pa možete sami sebi napraviti mnogo problema. Ne brzajte jer ste skloni i povredama. SAVET: posvetite se sebi.

Strelac

U radnom okruženju je loša atmosfera zbog pomeranja planova i odlaganja dogovora. Ipak, iako se ne slažete sa šefom, izbegnite raspravu. SAVET: sačekajte svojih pet minuta.

Škorpija

Ukoliko se poslovni planovi ne odvijaju kako treba, ne gubite živce. Radi se o prolaznoj krizi koju brzo prevazilazite bez posledica po materijalnu sigurnost. SAVET: ne pozajmljujte novac, neće biti vraćen.

Vaga

Skloni ste impulsivnim reakcijama, naročito kad je reč o emotivnim pitanjima. Preosetljivi ste i imate osećaj da osoba koju volite želi da vas povredi. SAVET: više se odmarajte.

Devica

U odnosu sa saradnicima i šefom ne insistirajte na principima, tvrdoglavošću nepotrebno zatežete situaciju. Dan nije povoljan za pravne poslove, ni za putovanja. SAVET: napravite kompromise.

Rak

Neophodno je da se prilagodite promenama na poslu, naročito ako se dogovarate o finansijama. Prihvatite trenutnu situaciju i ne insistirajte na povišici. SAVET: smanjite troškove.

Lav

Dekoncentrisani ste i to otežava poslovanje i komunikaciju sa saradnicima. Pazite šta izjavljujete jer nepažnjom možete prouzrokovati ozbiljan sukob. SAVET: ne rešavajte tuđe probleme.

Blizanci

Ne dozvolite da vas obeshrabre iznenadne poslovne promene, moguć je nesporazum ili netačna vest. Okolnosti nisu nepovoljne, iako je nastala velika zbrka. SAVET: ne komentarišite tuđe odluke.

Bik

Obuzima vas osećaj umora i iscrpljenost, zato odložite sve aktivnosti i susrete sa osobama koje vam troše energiju. Odvojite više vremena za opuštanje i odmor. SAVET: posvetite se porodici.

Od celijakije boluje 360.000 Ozija

Procenjuje se da 360.000 Australijanaca, ili jedan od 70, ima celijakiju, pri tome četiri od petoro njih ne zna da je imaju, pokazuje istraživanje...

Ministarka Vong se venčala

Ministarka inostranih poslova Peni Vong i Sofi Aluek su se venčale posle skoro dve decenije zajedno. Par se venčao u subotu u Adelajdu na ceremoniji...

Nejednak odnos zakupaca i vlasnika

U Zapadnoj Australiji podstanari još nisu zaštićeni od izbacivanja bez razloga iz domova koje su iznajmili. Ova država je jedno od dva mesta u...

Da li će francuski “pametni” Hamer pomrsiti račune Rusima?

Ukrajina je počela sa korišćenjem francuske precizno navođene bombe vazduh-zemlja (AASM) 250 Hamer za napad na ruske položaje i objekte, navodi tportal. Ukrajici su prvenstveno...

“Netanjahu je na sebe preuzeo obračun sa Bajdenom”

Usled niza sporova unutar izraelske vlade, kao i između političke i vojne vlasti u Izraelu, premijer Benjamin Netanjahu nastavlja da izaziva unutrašnje i spoljne...

Plenković: Postupci Milanovića su pokušaj mini državnog udara

Odluka hrvatskog Ustavnog suda da predsednik Zoran Milanović ne može da učestvuje u političkim aktivnostima nijedne političke stranke dok obavlja tu dužnost je potpuno...

Penzionisani izraelski general: Izgubili smo rat protiv Hamasa

Jicak Brik, penzionisani general-major Izraelske vojske, kaže da je njegova zemlja izgubila rat s Hamasom u Pojasu Gaze, ističući da izraelski domaći front nije...