Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 01.03.2017.
08:15
alo.rs A

Radulović prelomio: Ni Janković, ni Jeremić

Saša Radulović će za tri dana izaći sa svojim predsedničkim kandidatom. Naime, kako "Alo!" saznaje, 4. marta na velikoj skupštini "Dosta je bilo" i zvanično će potvrditi odluku da će njihova funkcionerka Miroslava Milenović biti njihov kandidat u trci za šefa države.

V. Sekulić
Ipak izlaze sa svojim kandidatom: Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo

Konačna odluka, prema rečima izvora tog lista iz DJB-a, doneta je pre desetak dana, kada je najavljeno i da će Milenovićeva biti proglašena i za potpredsednicu stranke.

- Saša Radulović je shvatio da je za stranku bolje da ima svog kandidata nego da podrži nekog. Od podrške Jankoviću davno je odustao jer je zbog njega počela da mu se osipa stranka, a sa Jeremićem nije uspeo sa dogovori. Takođe, uveren je da će to što ima svog kandidata poboljšati imidž pokreta i da će tako imati veću vidljivost u medijima u narednom periodu. Inače, Miroslava im je, kako smatraju, najcenjeni i najpoznatiji član. Ipak, neke velike rezultate ne očekuju, naravno - završava izvor.

Politički analitičar Branko Radun uveren je da Radulović ovom odlukom "pokušava da spase ono što se spasti može".

- Radulović je u vrlo nezgodnoj poziciji, šta god da uradi, ispada gubitnik. Kampanja svih ostalih se zakotrljala, predsednički kandidati su već ušli u njegovo biračko telo, što Janković, što Jeremić. Sam Radulović optužuje ljude oko Jankovića da mu rovare po stranci i tu se oseća izigrano i prevareno, da neko sa kim je trebalo da pravi dogovor mu sada zapravo ruši stranku i uzima birače. On sada pokušava da kontroliše štetu - objašnjava Radun.

- Za njega bi bilo bolje da se kandiduje, on je prepoznatljiv, dok Miroslava Milenković nije, ali možda razmišlja da će ona kao žena ostvariti bolji rezultat. On ne očekuje nikakav uspeh i bukvalno pokušava da spase ono što se spasti može. I poslanički klub mu je razbijen - objašnjava naš sagovornik.

Pitajte DJB

Miroslava Milenović nije htela da komentariše ova saznanja, već je uputila na pres službu DJB-a. Međutim, ni oni nisu dali konkretan odgovor.

- Na skupštini stranke, 4. marta, ako se do tada ne dogovore dva kandidata, reći ćemo ko je kandidat DJB-a. Jedini cilj je pobeda nad Vučićem i sprečavanje pet godina mraka u Srbiji - poručili su iz tog pokreta za "Alo!".

POVEZANE VESTI

Sreda 01.03.2017. 08:48
Janković je provučen kroz blato i sada je kod naroda potpuno nebitno šta on predlaže i koga on podržava . Realno .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online