Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 26.04.2016.
11:03
Vestionline A

Ameri ruše Vučića preko "cenzus koalicije"!

Hronologija ekspresnog okupljanja opozicije i zahtev za preispitivanje brojnih izbornih neregularnosti izaziva ozbiljne sumnje da su Amerikanci umešali svoje prste u celu tu priču, piše list "Alo" pozivajući se na dobro obaveštene izvore.

Tanjug
Opozicija ukazuje na neregularnosti tokom izbora

List navodi da nakon što su se u gluvo doba noći posle izbora sastali a zatim došli u prostorije RIK-a kako bi pratili regularnost prebrojavanja glasova, predstavnici lista Dveri-DSS, DS, SDS-LDP-LSV i pokreta "Dosta je bilo" u ponedeljak su ponovo imali sastanak iza zatvorenih vrata! Nakon sastanka su naveli da je izborni proces obilovao neregularnostima i da je zbog toga dogovoreno formiranje zajedničkog pravnog tima, koji će analizirati celokupni izborni materijal!

Međutim, kako tvrdi odlično obavešten izvor lista "Alo", u centru svega što opozicija govori stoji nešto sasvim drugo - hronologija ekspresnog formiranja "cenzus koalicije u kasnim večernjim časovima izaziva ozbiljne sumnje da su Amerikanci umešali svoje prste u celu tu priču.

- Formiranje takozvane "cenzus koalicije" može se dovesti u direktnu vezu sa američkim ambasadorom Kajlom Skotom, koji je cele noći bio u izbornom štabu Demokratske stranke! Skot je u 23.30 napustio izborni štab demokrata, a pola sata ranije, tačno u 22.58, informativna služba DS-a saopštila je da će u prostorijama DS-a na Terazijama biti održan hitan sastanak "cenzus koalicije" kako bi se ujedinili Bojan Pajtić, Boško Obradović, Sanda Rašković Ivić, Čedomir Jovanović, Saša Radulović i Boris Tadić - tvrdi taj izvor.

- Lideri koji do sada jedni o drugima uopšte nisu imali reči hvale. Setite se samo da je Radulović do skoro tvrdio da Pajtić ometa njegov izlazak na izbore, dok su Čeda i Radulović vodili rat o tome ko je Vučićev trojanski konj - podseća isti izvor.

SNS: Bestidno se udružuju da sruše Vučića

Tanjug
Vladimir Đukanović

Komentarišući ujedinjenje i postupke takozvane cenzus koalicije Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS-a, ističe da ga to uopšte ne iznenađuje, budući da je uveren da oni imaju zajednički jasan cilj, a to je srušiti Vučića, kao i da za to imaju podršku.

- Skandalozno je što se ovde govori o ljudima koji kada se svi zajedno skupe imaju 20 odsto podrške građana. Oni pričaju o nekakvoj izbornoj krađi, a podržava ih sve zajedno 20 odsto građana. O bestidnosti tih ljudi najbolje govori što im nije strano to da se svako sa svakim udružuje samo da bi srušili Vučiča. Oni pričaju da će biti pokradeni, a razlika između njih i Vučića je drastična, da imaju bar 49 odsto, pa da se plaše da će biti pokradeni. Njih ujedinjuje jedino želja da sruše Vučića, a iza njih sigurno stoji neko ko je jak i kome bi to odgovaralo - smatra Đukanović.

POVEZANE VESTI

Utorak 26.04.2016. 11:52
Mislim da je ponašanjem Američkog ambasadora Vučiću pobeda presela za sva vremena . Mešanjem u izborni rezultat i aminovanjem svih u Srbiji pokazuje u kakvom je ROPSTVU Srbija danas .
Utorak 26.04.2016. 14:23
Ма кратко и јасно можемо само да кажемо СЛОБО нека вам је лака земља .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online