Petak 24. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Subota 24.05.2014.
13:01
telegraf.rs A

''Poplave božja kazna za Srbiju''

Poplave koje su pogodile Srbiju prethodnih više od nedelju dana u kojima je mnogo ljudi izgubilo živote, a ne samo svoje krovove nad glavom izazvale su veliku solidarnost čitavog sveta sa srpskim narodom. Međutim, pojedini Albanci s Kosova to nisu pokazali, a čak su javno i iskazivali da žele da vide Srbiju uništenu.

NATO je uspeo da zaustavi Srbe: Šefćet Krasnići
 

Pošto su navijači na utakmicama postavljali uvredljive transparente povodom kataklizme koja je zadesila našu zemlju, odnosno pojedinih mladih Albanaca, koji su na Fejsbuku napravili stranicu ''Srbijo – dobrodošla u pakao'', oglasio se i imam Velike džamije u Prištini Šefćet Krasnići, koji je za list Preševa Jone izjavio da su ''poplave božja kazna za sva nedela koja je naša zemlja počinila''.

''Ovo što se događa u Srbiji je božja kazna za sve ono crno što su radili na Kosovu, za sve one zločine i masakre, silovanja, ubijanja i nestale, za etničko ćišćenje i nepravdu prema albanskom narodu. NATO je uspeo da zaustavi Srbiju, ali je nisu osudili za sve zločine i za genocid nad nedužnim stanovništvom na Kosovu. Žao mi je dece koja su rođena posle 1999. godine, jer su najmanje kriva'', rekao je Krasnići, a prenosi ''Telegraf''.

Krasnići je pre nekoliko meseci molio boga da prestane da kažnjava Albance i da na Kosovu padne kiša, jer je bila suša i nestašica vode.

POVEZANE VESTI

Subota 24.05.2014. 13:10
kako ne samo ste vi bili zrtve a mi srbi ubice..strasno..mozda ce u skorijoj istoriji da pise da su 1389 truci oslobodili kosovo od srba uzass..kakve ti ne gluposti covek ima da procita na vesti .....
Subota 24.05.2014. 13:30
Dace bog i vama isto tako , da i vi ostanete bez krova nad glavom . Bolje bi bilo da molis boga pamet da ti daje , a ne kise da padaju !
Subota 24.05.2014. 13:44
Краснићи ви сте почели рат на Косово.Почели сте помоћу САД да малтретирате Србе.У првом и у другом светском рату шиптари су били на страну фашиста.Подметнули сте бомбу на Аутобус Ниш-експрес и погинуло је 12 и повређено 43 срба који су ишли на Задушницу у Грачаници.1998 отето је 97 срба а нестало је 103 срба.ОВК је убило 22 срба у село Клечка.ОВК је убијао и албанске цивиле како би свалили кривицу на србе.Жута кућа вађење органа око 300 срба.НАТО злочиначки званичници су признали у Брисел да су њихови злочиначки авиони бомбардовали конвој албанских избеглица.Доказано је да ми Срби нисмо убивали из чиста мира већ само у самоодбрани.У Сребрници су муслимани и фашисти стрељали своје муслимане .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online