Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Subota 17.03.2012.
18:39
Beta A

Jovanović: Nema moderne Srbije bez uspešnog sela

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović poručio je sa tribine u Domu kulture u Barajevu da nema moderne Srbije bez uspešnog sela.

Bliskost sa selom ne treba graditi gurajući se u neku štalu, prikolicu ili kabinu nekog traktora nego dogovorom: Jovanović

Na tribini na kojoj je učestvovao i predsednik Bogate Srbije Zaharije Trnavčević, Jovanović je kazao da bliskost sa selom ne treba graditi gurajući se u neku štalu, prikolicu ili kabinu nekog traktora nego dogovorom, planiranjem zajedničkih poslova i partnerstvom sa autentičnim predstavnicima sela.

"Zbog toga nam je važan Zaharije Trnavčević i zbog toga nam je važna Bogata Srbija", rekao je Jovanović i poručio da se političari ne smeju ljudima obraćati monolozima, nego da treba da dignu pogled sa svog nosa i kažu društvu istinu.

"Ova zemlja mora da bude bolje mesto za život, beda u kojoj se nalazimo nije izraz naših mogućnosti, to je posledica niza grešaka za koje su odgovorni pre svega oni koji su ovu zemlju vodili. Monologu nema mesta u kampanji, a ono što rade drugi mi sebi ne smemo dozvoliti. Istina pred ljude. Od istine se ne može pobeći i niko od istine nije pobegao", rekao je Jovanović.

Lider Bogate Srbije Zaharije Trnavčević kazao je da se Srbijom do sada loše upravljalo.

"Ukoliko se Srbijom bude bolje upravljalo počeće oporavak", rekao je Trnavčević i poručio da Srbiju treba učiniti zelenom baštom zrelih i ukusnih plodova. Prema njegovim rečima, u Srbiji bi se živelo kao u Evropskoj uniji da se u Srbiji radilo kao u Uniji.

"To je neoboriva činjenica. To je ono što želimo zajedno s LDP, Srpskim pokretnom obove, Asocijaciojom nezaisnih sindikata Srbije, (predsednikom Socijaldemokratske unije Žarkom) Koraćem, svim ljudima koji žele da svoje ime, svoj ugled stave u izgled ovako veličanstvene ideje", rekao je Trnavčević.

POVEZANE VESTI

Subota 17.03.2012. 18:53
Znaju seljaci sta treba da rade ... ... Ali im vi iz vlasti niste dali ni sansu, a sad si izvukao Zaharija koji je prvu emisiju (znanje - imanje) napravio u doba Oktobarske revolucije Ovajdices se u Barajevu u vikend naselju sa 20 krava u celoj opstini
Subota 17.03.2012. 20:41
Ode nam zemlja u propast sa ovima...
Subota 17.03.2012. 18:46
Nema normalne Srbije dok svi kriminalci i narkomani ne budu u ustanovama pod nadzorom...a ne da lazu narod.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online