Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 28.01.2014.
18:33
Beta A

Čeda: Ne pregovaram sa Tadićem, zna se da će izgubiti

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović demantovao je danas da ta stranka razgovora sa počasnim predsednikom Demokratske stranke (DS) Borisom Tadićem o predizbornoj koaliciji.

Demantovao pisanja medija: Čedomir Jovanović

"Sa počasnim predsednikom DS nismo vodili i nećemo voditi nikakve razgovore o nejasnim i unapred gubitničkim koalicionim frontovima", navodi se u saopštenju Jovanovića.

Pojedini mediji preneli su danas da će Tadić na beogradskim i parlamentarnim izborima u martu predvoditi koaliciju pod nazivom Demokratski front, u kome bi bio deo DS-a, Dušan Petrović i Nenad Čanak, dok se sa LDP-om pregovara.

U saopštenju Jovanovića se navodi i da je LDP vodio i okončao razgovore sa DS prošle jeseni, kada je javnosti saopštio zbog čega u onome što demokrate predlažu "ne vidimo ozbiljan politički i reformski plan".

On ističe da će njegova stranka u subotu imati sednicu Glavnog odbora na kojoj će predstaviti kandidata za gradonačelnika Beograda, politiku sa kojom će izaći na izbore, "široku i ubedljivu" listu ljudi koji će tu politiku nositi, i plan kampanje.

"Onima koji pokušavaju da nas uvuku u politički mulj to će biti najsnažniji odgovor i poruka da svoje greške i promašaje iz prošlosti, zbog kojih su izgubili svaki politički značaj, danas ne mogu da ispostavljaju ni nama ni Srbiji, koja je umorna od njihovih
doživljaja politike kao večitog spletkarenja i razmišljanja samo o sebi", dodaje se u saopštenju.

Predsednik LDP je kazao da ne pristaje na "stvaranje konfuzije u kojoj svoju šansu traži samo politika ličnih interesa pojedinaca i grupa koje je vreme pregazilo".

POVEZANE VESTI

Utorak 28.01.2014. 18:41
Ma neces Cedo ni ti dobiti osim celiju ako Bog da...
Utorak 28.01.2014. 19:03
Vucic je perjanica svih izdajnika,i zeli da napravi vladu sa Vukom i Cedom,sa dva najveca mulecara,dva manipulatora koji zive na grbaci naroda i baskare se.Da smo normalna drzava Ceda prasak bio bi na robiji visedecenijskoj,zasto Vucic kada je toliko posten i bori se protiv kriminala ne ispita Cedino bogatstvo.Verovatno sto imaju iste mentore,i zato sto duvaju u istu tikvu.Eee luda Srbijo i narode,probudi se jer posle izbora nema vise kajanja.
Utorak 28.01.2014. 18:47
Čedo, ima se, može se...! Neko je bio obećao borbu protiv korupcije u Srbiji, a ovaj se vozi u najjačem audiju, šofer, tjelohranitelji i sve ostalo ! Jedina zemlja u kojoj su neki zaštićeni kao beli medvjedi ! Politika je unosan posao u Srbiji !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online