Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 20.08.2011.
21:10
Beta A

"Ništa nas neće sprečiti da održimo Paradu"

Član Organizacionog odbora "Parade ponosa Beograd" Goran Miletić izjavio je da organizatore te manifestacije ništa neće naterati da odustanu od ovogodišnje parade.

U 2010. godini "Parada ponosa" je propraćena nemirima u Beogradu
 

"Ne može se čekati povoljan društveni i politički kontekst da se Parada održi, jer onda nikada ne bi bilo pravo vreme", rekao je Miletić za internet sajt Autonomija.

Dodao je da organizatori ove godine očekuju da će biti manje nasilja i incidenata nego prošle, i naveo da preduzimaju sve mere da tako i bude.

"Za sve je potrebno vreme, pa i za Paradu ponosa. Tako je bilo u svim državama Evrope, a očigledno će tako biti i u Srbiji", ocenio je on.

Miletić je najavio da će protiv predsednika partije Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme biti pokrenuti postupci zbog govora mržnje prema LGBT populaciji.

Prema njegovim rečima, diskriminacija nikada neće biti iskorenjena bez obzira da li se radi o LGBT populaciji, Romima ili licima sa invaliditetom.

"Ono za šta se svi borimo jeste da postoje mehanizmi za zaštitu od diskriminacije koji funkcionišu", poručio je Miletić.

POVEZANE VESTI

Subota 20.08.2011. 21:20
Samo napred pederi ,dodjite što više vas može,svi u kamaru,da nam je lakše vas opkoliti,a onda ide vaspitna po kostima,rebrima i zubima,kad država može da izda Kosovo ,može i pedere,samo gledajte.Al ima da puca koža kad opletemo,samo se vi kurčite,dok narod i država grca u bedi beznadju,tu smo mi da presvetli stub pravoslavlja,i sile svetlosti Božije,neće sotona dizati glavu u Srbiji. To vam ja obećavam.Imali ste priliku da se smirite i poslušate narod,sad vam sledi iz navedenog. Redakcija slobodno obrišite komentar,ako mislite ,ali time nećete sprečiti odbranu svete Srpske zemlje. Živela pravoslavna samosvesna Srpska država.
Subota 20.08.2011. 21:16
A, sta bi sa cika Ivicom i cika Djilasom? Od tolike ljubavi, tolikih vasih razgovora, sastancenja, slikanja pred svaki dolazak EU zvanicnika, pomislih da ce biti na celu kolone. Ali, nista od tog posla. Dobili istrazivanja javnosti pa se presabiraju koja strana donosi vise glasova. Uvalili se na kantar pa vagaju. Bas kao na pravoj pijaci.
Subota 20.08.2011. 22:21
kada vam ivica ispostavi racun od jedno 350000 e za gorivo dnevnice policiji i slicno i kada vam kazu moze al na uscu, i uplata love unapred, onda setajte do mile volje
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online