Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.09.2018.
18:51
Z. Marjanović-Vesti A

Raspop zaštitio bratanicu?! (VIDEO)

Pravi obrt dogodio se u aferi koja već danima potresa Mrčajevce i celu Srbiju. Naime, kako se prvo mislilo, raščinjeni sveštenik Miroljub Šćepović (50) je navodno bio u ljubavnoj vezi sa svojom sinovicom Jasminom Stefanović (19), sa kojom je pobegao u Crnu Goru gde ga je pronašao Jasminin otac Perica Stefanović sa prijateljima.

N. Đurović
Foto: Ilustracija

Kako tvrdi Šćepanović, tamo ga je Perica pretukao, zbog čega ga je uhapsila crnogorska policija. Međutim, sada se saznaje stvarna pozadina celog slučaja. Ispostavilo se da Jasmina nije pobegla sa raspopom zbog ljubavi, već zbog maltretiranja kojem je bila izložena u svojoj porodici.

- Po povratku iz Crne Gore i davanja izjave, čačanska policija je roditeljima odredila meru udaljenja od ćerke, koja je protiv njih podnela prijavu zbog nasilja u porodici. Stefanovićeva se nalazi u Sigrunoj kući, ali je u međuvremenu zahtevala da se podvrgne ginekološkom pregledu kako bi demantovala priča o tome da je u ljubavnoj vezi sa stricem Šćepovićem. Ova priča se poslednjih dana nametnula i Mrčajevčanima i medijima. Sudeći prema rezultatima pregleda koje je potpisala dr Dušica Isailović, ginekolog-akušer Doma zdravlja u Čačku, po kojem je Dušica nevina, sve priče o incesnom odnosu sinovice i strica pale su u vodu - nezvanično kažu izvori iz istrage za medije.

Droga, oružje i sekta izmišljeni

Kako kaže Šćepović, on je svešteničku službu prekinuo zbog neslaganja sa nadležnima u Crkvi u pogledu uvođenja novotarija u služenju, te je to razlog što je dva puta skidao svešteničku odoru.
- Naravno, laž je da sam zavodio maloletnice, da sam prodavao drogu i oružje i da sam osnovao nekakvu sektu - navodi Šćepović.

Pojašnjenje ove priče, koja je veoma lako mogla da dobije i tragične posledice, jer su Mrčajevčani dve noći opsedali Šćepoviću kuću, ubeđeni da Jasminu drži pod prisilom, zbog čega je bio moguć i linč, dao je Jelenin stric. Šćepović je napokon dobio priliku da kaže i svoje viđenje događaja.

- Jasmina je pre nekoliko dana u društvu sa mojom ćerkom došla u moju kuću i ispričala mi je da je majka mnogo puta pretukla, da je ujutru budi posipanjem hladne vode, da joj je upaljačem palila kosu, pa sam i odlučio da je zaštitim i slučaj prijavim policiji. Žao mi je što je Jasmina na ovaj način morala da dokazuje svoju nevinost i opovrgava laži koje su fabrikovane u ovom slučaju, ali to je bio jedini način. Imam troje dece i ono zašta su me optuživali ne bi mi palo na pamet. Jedino sam želelo da pomognem devojci, zbog čega su hteli da me linčuju, tukli su me i umalo me ubili - objasnio je Šćepović.

 

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online