Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.03.2016.
08:58
Z. Mirković - Vesti A

Misterija smrti Srpkinje i njene bebe u Beču

Smrt Kristine M. (27) poreklom iz Srbije i njene bebe u stanu u Beču, nije bila slučajna, kako za sada istraga tvrdi, već je prema tvrdnjama njenog brata ubijena. Kristina, inače bivša stjuardesa, umrla je od predoziranja narkoticima, a njena ćerka Teodora, stara pola godine, preminula je usled dehidracije, nalazi su istrage. Njihova tela u krevetu, jedna pored druge, policija je našla 14. februara.

bouncinbabyphotography.com
Sumnja da je Snežana M. ubijena a njena beba umrla od dehidracije

Međutim, njen brat Igor M. sumnja da je ona ubijena i objašnjava za medije šta je prethodilo pronalasku tela.

- Ujutru 9. februara moja sestra je pričala telefonom sa babom i rekla da ima bolove. Uveče je jednoj rođaci poslala SMS poruku tražeći 150 evra. Nakon toga sam stalno dobijao samo njenu telefonsku sekretaricu. Čak i kad sam došao do njenog stana u Beču i kucao, niko nije otvarao, niti se bilo ko čuo u stanu. Pozvao sam bolnice pitajući da li se kod njih nalaze Kristina i Teodora, ali je odgovor uvek bio isti, da nemaju pacijente tog imena - kaže njen brat Igor M. za medije.

Zbog toga je 13. februara prijavio nestanak sestre policiji, gde mu je rečeno kako je normalno da se odrasla osoba ne javi nekoliko dana porodici.

Brava bez ključa

Igor M. objašnjava još nelogičnosti u celom slučaju.
- Kristina je uvek vrata od stana zatvarala iznutra, a kada su upali policajci u bravi nije bilo ključa. Moja sestra nikada nije nosila dete u krevet, jer je u njemu spavao njen pas i nije želela da mala dođe u dodir sa psećom dlakom - ukazuje on na nelogičnosti.

- Rekao sam im da Kristina to nikada ne bi uradila, pa su dan kasnije odlučili da provere njen stan. Nažalost policajci su mi javili da mi je sestra umrla od predoziranja, a kada sam pitao za Teodoru, dobio sam odgovor da je najverovatnije umrla od dehidracije - kaže on i tvrdi da ništa nije znao o zavisnosti sestre od heroina, niti da je bila na odvikavanju.

Igor M. objašnjava kako su krenuli problemi sa njegovom sestrom i zašto misli da je ubijena.

- Baba i deda sa majčine strane su pre četiri decenije iz Srbije došli u Beč, gde smo odrasli. Oca nismo upoznali, jer je otišao posle Kristininog rođenja, a majka je osnovala novu porodicu. Posle škole Kristina je radila kao stjuardesa. Poslednju ozbiljnu vezu imala je sa jednim poznatim prevarantom, koji ju je opelješio i ubrzo dospeo u zatvor. Tada je počeo njen pad. Početkom prošle godine je zatrudnela, kako je rekla slučajno iz veze za jednu noć, ali rekla je da želi da bez oca brine o detetu - priča njen brat.

Teodora se rodila 3. septembra, ali je verovatno i dalje imala veze sa sumnjivim likovima.

- Zašto je tražila novac to 9. februara, da li joj je trebao za drogu ili su joj pretili ljudi kojima je dugovala novac. Ne verujem da se namerno ili nenamerno predozirala. Uveren sam da je ubijena - kaže on.

Za oko tri meseca biće gotov konačan toksikološki nalaz, posle čega će tužilaštvo u Beču odlučiti o daljim koracima.

 

 

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online