Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 25.08.2011.
04:36
Press A

Seks sa studentkinjom za 150 €!

U Novom Sadu i Beogradu, kao centrima elitne prostitucije, sve manje su aktuelne klasične javne kuće, ali se iza paravana hotela, striptiz barova i salona kriju devojke koje se bave prostitucijom, što je potvrdilo i masovno hapšenje u novosadskom hotelu "Park", koje je u sredu zvanično potvrdila i policija.

Devojke u prostituciju sve češće ulaze bez makroa i same razvijaju posao

Međutim, sve veći broj devojaka, najčešće studentkinja, posebno u Novom Sadu u prostituciju ulazi samostalno, bez makroa. Ne želeći ni sa kim da dele zaradu, klijente nalaze bez posrednika i to na preporuku onih muškaraca sa kojima već imaju razrađen "posao".


Prema saznanjima našeg lista, ovakav vid prostitucije trenutno obavlja nekoliko devojaka u studentskom domu "Slobodan Bajić", a svoje usluge naplaćuju od 70 do 150 evra za sat.


Uhapšeni u hotelu "Park" u četvrtak će biti izvedeni pred istražnog sudiju Osnovnog suda. Krivična prijava ih tereti da su od 2007. posredovali u prostituciji, za šta su uzimali proviziju od najmanje 20 evra.

Hit priča - "Pevačica Seka" najtraženija

U Novom Sadu je posebno popularno da devojka liči na neku poznatu pevačicu i to se i najbolje plaća.
- U gradu je trenutno najtraženija popularna Seka, prostitutka koja liči na pevačicu Seku Aleksić i za njom je prava pomama. Ona dobija i nekoliko stotina evra za sat seksa, a radi u jednom stanu u blizini Spensa - objašnjava za Press dobro upućeni sagovornik.

 


"Muška posla"

Kako piše beogradski "Pres", petorica zaposlenih u hotelu "Park" priznali su da su za procenat podvodili devojke bogatoj klijenteli, dok su ostali to negirali ili se branili ćutanjem. Neki su bili vrlo besni i uvređeni zbog onoga što im se stavlja na teret. Oni koji su priznali naveli su tačno kada su i koga dovodili i za koju nadoknadu. Jedan od uhapšenih je čak rekao da nije znao da je to krivično delo, već je mislio da čini uslugu za koju će dobiti čast, kao i da su u pitanju "muška posla".


Interesantno je da su mnogi uhapšeni bili iznenađeni podacima kojima raspolažu policajci, što ukazuje na to da je policija imala dobrog insajdera. Policija je, između ostalog, došla i do detalja razgovora na recepciji jednog od podvodača i uglednog gosta, kada je recepcionar mušteriju pitao: Je l' istu? (prisutni koji su se slučajno zadesili na recepciji su to protumačili da se misli na sobu i nisu ni reagovali, a pitanje se zapravo odnosilo na devojku).

Butorović: Menadžment nije umešan

Ratko Butorović, vlasnik hotela "Park", rekao je za "Pres" da je "navodno razbijanje lanca prostitucije samo paravan za diskreditaciju hotela".

 

Hotel "Park" u Novom Sadu

- Odgovorno tvrdim da menadžment nije učestvovao u tome. Možda se to dešava u nekim drugim hotelima, ali oni očigledno imaju dobru zaleđinu, pa ne završavaju pred sudovima i u dnevnoj štampi - rezigniran je Butorović, koji navodi da se svaka poseta zavodi u knjigu, koja je, uz video-kasete, ustupljena policiji i na taj način je pomognuto u istrazi.

 

On tvrdi da su recepcioneri lišeni slobode pre gotovo dve nedelje:

 

- Ako je zaista bilo prostitucije, onda je ona postojala godinama unazad. Zašto se sada prave pompezna hapšenja, svega nekoliko dana pred dodelu najvećeg priznanja za ugostiteljstvo u Srbiji "Turistički cvet", za koje smo slovili kao glavni kandidat?

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.08.2011. 10:48
Овога ће у Србији бити сваким даном све више и више а разлог је прост.Данашње жене су надувене , агресивне , уображене коме нико не може прићи и захтевају недостижне ствари од момака због чега они избегавају везе,добијају комплексе и иду код проститутки.Природно је да жене могу дуго да издрже без секса али ми мушкарци не можемо,ми морамо да се "испразнимо " и отуд проституција цвета . Свака девојка може себи наћи момка или другим речима не мора да "плаћа " а с друге стране сваки човек не може да нађе себи девојку и ето проституције а нас ће као народа да буде све мање.Лично знам многе који нису женомрсци али се боје жена .Нека ми неко докаже супротно.
Četvrtak 25.08.2011. 10:17
Imau "Pressu" za 70 evra, nemojte ovdje skupoj je. http://pressonline.co.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/173021/Studentkinje+za+seks+tra%C5%BEe+70+%E2%82%AC.html
Nedelja 04.09.2011. 06:00
Nista lose ne vidim u tome. Naprotiv. Odrzavanje i organizovanje, pa cak i policijska zastita " parade ponosa", je u mnogome nakaradnija manifestacija od prostitucije. Ako je legalno javno paradiranje osoba sa poremecenim, i bolesnim seksualnim opredelenjem, zasto onda zadirati sa prezirom u najstariji zanat na svetu?????? Prostitucija je samo sex sa novcanom nadoknadom. I naravno postoji jos od pre nastanka novcanih sredstava. Pa cak i da je ova vest u potpunosti tacna, zadovoljne su obe strane. I potraznja i ponuda.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online