Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.11.2009.
15:24
Vestionline, Tanjug A

Petrović: Očekujem da ne ponavljamo greške

Trener košarkaša Crvene zvezde Aco Petrović istakao je da u subotnjem duelu 6. kola regionalne NLB lige sa Cedevitom u Zagrebu očekuje da njegovi izabranici ne ponove greške, koje su ih u prethodnoj utakmici sa Radničkim koštale poraza.

"Prethodnih dana radili smo izuzetno naporno.

U utorak smo igrali u Budimpešti prijateljsku utakmicu sa državnim timom Mađarske što nam je puno koristilo", rekao je Petrović.

On je napomenuo da niko u timu Crvene zvezde ne sme da se zavarava da košarkaše trofejnog kluba u prestonici Hrvatske očekuje lak zadatak, pošto će Cedevita imati veliki motiv da ih pobedi.

"Zagrepčani su tim sa dosta mladih igrača, koje predvode iskusniji pojedinci poput Bariše Krasića, Andrije Žizića i Džermejna Andersona", naveo je trener "crveno-belih" i dodao da se ključ utakmice nalazi u dobroj odbrani.

Prema Petrovićevom mišljenju, forma igrača Crvene zvezde "ide uzlaznom linijom" i da, čak i bez povređenih igrača, tim koji predvodi u Zagreb ide po pobedu. 

Zvezda će igrati bez povređenih Bjelice, Kešelja i Radivojevića.

Plejmejker Moris Bejli istakao je da njegovi saigrači respektuju protivnika, jer je to skup kvalitetnih pojedinaca.

"Cedevita je naročito opasna na svom terenu, gde do sada ima maksimalan učinak", zaključio je Bejli.

Krilni centar crveno-belih Elmedin Kikanović izjavio je da veruje u pobedu svog tima protiv Cedevite.

"Vredno smo radili, dobro trenirali i verujem da propusti iz duela sa Kragujevčanima neće biti ponovljeni. Daleko od toga da se zavaravamo da nas u Zagrebu čeka lak posao. Domaćin će sigurno biti silno motivisan. To je tim sa dosta mladih igrača uz iskusne Žižiča, Krasića i Andersona. O njima dovoljno govori i trijumf nad Hemofarmom", rekao je Kikanović.

Crvena zvezda je u dosadašnjem toku takmičenja u Jadranskoj ligi ostvarila samo jednu pobedu i zabeležila čak četiri poraza. 

Utakmica između Cedevite i Crvene zvezde igra se u subotu u zagrebačkoj dvorani "Sutinska vrela" od 16.30 časova. 

Košarkaši Partizana iako iscrpljeni posle još jedne teške evroligaške utakmice, ali i pobede nad Orleanom, putuju u Sarajevo na megdan protiv Bosne, najlošije ekipe u dosadašnjem toku takmičenja.

Hemofarm bi u trebalo u Sloveniji da opravda ulogu favorita protiv domaće ekipe Heliosa, dok će Radnički u Kragujevcu pokušati da nastavi sa dobrim igrama i naravno pobedama, a ovoga puta im u goste dolazi Zagreb.

U Zagrebu će biti odigran hrvatski derbi između Cibone i Zadra.

Jedini meč predviđen da se igra u nedelju jeste utakmica u Železniku gde će FMP ugostiti slovenačku Olimpiju.

Petak, 6. novembar:
Široki - Budućnost

Subota, 7. novembar:

Helios - Hemofarm
Cedevita - Zvezda
Radnički - Zagreb
Partizan - Bosna
Cibona - Zadar

Nedelja, 8. novembar:

FMP - Olimpija

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online