Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.12.2015.
22:15
Ž. M. - Vestionline A

Partizanu fali trener, valjda je sada svima jasno!

Šta se to dogodilo sa Partizanom? Od viđene pobede i +18 u 26. minutu do poraza 85:78 protiv Mega Leksa i verovatno kraj sna o četvrtoj poziciji koja vodi u plej-of ABA lige. Da li se crno-belima obilo o glavu parola "lako ćemo" ili je problem neiskustvo na klupi?

ABA liga/KK Partizan
Ne može zanat da se ispeče baš tako brzo, nisu svi Željko Obradović: Petar Božić, trener Partizana

Početnik na klupi Petar Božić prihvatio se "vrućeg krompira" ovog leta. Igrali su stizali tokom sezone, nekako se "skrpio" tim koji nije toliko loš da ima samo šest pobeda u 15 kola nikad slabijeg regionalnog takmičenja.

Partizan od početka sezone na većini mečeva izgleda kao razbijena vojska, kao tim bez ikakve organizacije, sistema, ideje... Ne zna se ni ko pije, ni ko plaća, ko kosi, a ko vodi nosi. Ko je igrač koji odlučuje kad se lomi (crni-beli većinu mečeva izgubili u neizvesnoj završnici)?Dovedeni su stranci, Vilson se u početku nije snašao, u poslednjim mečevima je bolji, ali zašto Cvetković ima mali mintažu posle dolaska Amerikanca sa finskim pasošem? Šta je sa Anđušićem? Zašto je Petar Aranitović na jednom meču glavni igrač, a na drugom sedi na klupi?

Pročitajte još:

Megini klinci šokirali Partizan!

Mnogo pitanja, a muk koji je zavladao u "Pioniru" u poslednjim trenucima susreta sa Megom, govori o razočaranju pristalica crno-belih, koji su u teškom trenutku po klub skoro do vrha napunili "hram srpske košarke". Eh, da je tu Duško Vujošević, sigurno je pomislilo svih 5.500 gledalaca koji su pratili meč sa rastrčanim i super spremnim klincima Dejana Milojevića.

Navijači polako gube strpljenje za loše rezultate. Trener Petar Božić ispraćen je zvižducima, doduše kratkotrajnim, ali i to nešto govori o raspoloženju prisutnih u dvorani.

I poslednji tajm-aut Petra Božića je bio tako mlak, kao da se vodi 20 razlike, a ne gubi i pokušava da se napravi čudo. Nema autoriteta, on se stiče, a ova sezona za Partizan je promašena. Posle meča sa Megom, Božić nije znao da objasni takav pad svojih igrača.

- Težak poraz za nas s obzirom na to da smo vodili 18 razlike polovinom treće četvrtine. Imali smo dogovor, koji je bio usmeren na stvari koje Mega radi najbolje i dobar deo utakmice smo ga ispoštovali. Teško je rečima opisati situaciju kada si na 20 razlike i uđeš u paniku i počneš da zapostavljaš sve one stvari koje si dobro radio u prvom poluvremenu i koje su ti donele prednost. Pobedom smo mogli da uđemo u dobru seriju i dobro raspoloženje - rekao je Božić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online