Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.07.2015.
10:42 >> 22:14h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Ninković "kengur", Benteke izazvao "potres" na Ostrvu, nesuđeni Zvezdaš u Sevilji?

Prelazni rok u Evropi, ali i u Srbiji, sve je zanimljiviji. Na treninzima Partizana nalazi se nekadašnji igrač Intera Žonatan. Gde ima dima ima i vatre! Zvezda pokušava da proda Aleksandra Kovačevića Turcima. Iako se to i dogodi, crveno-belima će da pripadnu "mrvice". Sapunica oko prelaska Aleksandra Mitrovića u Njukasl se nastavlja. Robinjo u Kini kod Skolarija. Na pomolu trampa Bajerna i Juventusa, Vidal u Minhenu, a Gece u Torinu. Di Marija - "svetac", pitanje dana. Baloteli na meti Lacija. Rat Liverpula i Mančester Junajteda za Bentekea. Miloš Ninković karijeru nastavlja u Australiji.

Reuters
Nekada u Interu, sada na pragu Partizana: Žonatan

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.08 - Ajntraht Frankfurt je potvrdio da je raskinuo ugovor sa paragvajskim reprezentativcem Nelsonom Valdezom, bivšim napadačem Verdera i Dortmunda.
21.39 - I dalje nije poznato kakva je sudbina golmana Salvatorea Sirigua posle dolaska Kevina Trapa u PSŽ, ali izgleda da će iskusni golman uskoro napustiti "Park prinčeva". "Sveci" su odredili cenu od 8.000.000 evra kao sumu koja bi zadovoljila apetite francuskog šampiona.
21.23 - Porto je ponudio 18.000.000 evra Anderlehtu za Aleksandra Mitrovića! Čeka se rasplet.
20.59 - Željko Brkić je novi golman Karpija. Više informacija možete pronaći OVDE
20.53 - Marija Gomeza samo sitni detalji dele od dresa Bešiktaša, slavljenički najavljuju "crno-beli" mediji u Istanbulu! Interesantno, Fjorentina bi kao zamenu za vremešnog golgetera mogla da dovede Matiju Destra iz Rome, pišu italijanski mediji. 
20.16 - Kako piše italijanski Skaj, Fiorentina je kontaktirala Aston Vilu kako bi započela pregovore oko dovođenja levog beka Alija Sisokoa. Bivši igrač Porta, Liona, Valensije i Liverpula ima ugovor sa "lavovima" na još tri godine. 
20.00 - Dvočasovni sastanak predstavnika Intera i Volfzburga nedavno je završen! A na njemu je postalo jasnije - Džerdan Šaćiri će karijeru gotovo sigurno nastaviti u Šalkeu, dok je Perišić sve bliži dresu "neroazura". To znači da bi Julijan Draksler zaista mogao da zaigra u Juventusu sledeće sezone.
19.29 - Direktor Torina Đanluka Petraki dao je vrlo interesantnu izjavu italijanskomSkaju, a tiče se budućnosti Nikole Maksimovića.
- Želimo da zadržimo Nikolu po svaku cenu, kao razmišljamo i da zadržimo Kamila Glika. Smatram da bi Maksimović mogao da ima još jednu jaku godinu u Torinu, a on je jedan od najboljih štopera u Italiji. Fizički je savršen, ima odličan radu nogu i viziju na terenu. Za njega su nam nudili najviše 12.000.000 evra, a cena tako dobrih štopera kreće između 25.000.000 - 30.000.000 evra. Naredne godine bi mogao da košta još više - rekao jePetraki.
18.55 - Milan završava transfer štopera Monaka Ajmena Abdenura, ali za sledeću sezonu! Pošto je Milan iskoristio sve mogućnosti kupovine stranih igrača dolascima Luiza Adrijana i Karlosa Bake, Abdenur bi sezonu pred nama proveo na pozajmici u Monaku, ali bi onda od narednog leta bio i zvanično član "rosonera". To je dogovor koji su načelno postigli čelnici dva kluba, ostaje samo da se posao ozvaniči. 
18.44 - "Frans Fudbal" piše da je Marsej poslao ponudu Napoliju za Eduarda Vargasa. U pitanju je suma između 10.000.000 i 12.000.000 evra, a sada je sve na igraču.
18.19 - Emisari Intera i Volfsburga ponovo su seli za sto kako bi pokušali da dogovore transfer Ivana Perišića. Nerazuri nude 17.000.000 evra, "vukovi" traže tri miliona više i ne popuštaju.
17.12 - Peruanac Kristijan Kueva, koji je prošle zime bio na pragu Crvene zvezde, odlično je igrao na nedavno završenoj Kopa Americi i skrenuo pažnju na sebe. Imao je pretprošle sezone neslavnu epizodu u Rajo Valjekanu, ali sada se za njega ozbiljno interesuje Sevilja ako je verovati medijima u Peruu.
16.23 - Galatasaraj još nije završio prelazni rok. Pregovaraju sa Napolijem o Gokanu Inleru, a pokušaće da dovedu i Džefersona Farfana iz Šalkea, kojeg nemački klub želi da se reši kako bi napravio mesto za Džerdana Šaćirija. 
15.41 - Sve su veći izgledi za povratak Felipea Luisa u Atletiko, a prvotimac "jorgandžija" Koke pozdravio je dolazak brazislkog defanzivca i poručio navijačima da ga ne treba smatrati izdajnikom, zato što je prošlog leta prešao u Čelsi. 
15.10 - Kristijan Benteke je izazvao "zemljotres" na Ostrvu. Posle informacije da je bliži Mančester junajtedu, nastao je veleobrt - Liverpul je spreman da plati otkupnu klauzulu od 46.500.000 evra Aston Vili i dovede napadača, koji bi zamenio u špicu Rahima Sterlinga, koji je novi fudbaler Mančester Sitija.
15.00 - Miljenik navijača Crvene zvezde Miloš Ninković karijeru nastavlja u dalekoj Australiji. Ofanzivni vezista novi je fudbaler Sidneja, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Posle titule sa crveno-belima, popularni Nine proveo je sezonu u francuskom Evijanu, koji je ispao iz društva najboljih.
14.57 - Ibrahim Afelaj mogao bi da se vrati u PSV Ajndhoven. Posle neslavne epizode u Barseloni, prošlu sezonu holandski vezista je proveo u Olimpijakosu.
14.54 - Kontroverzni Mario Baloteli na izlaznim vratima je Liverpula, a kao nova destinacija Super Matija italijanski mediji pominju Lacio. On je imao katastrofalnu sezonu na Ostrvu u dresu "redsa". Da li će nebesko plavi uspeti da vrate Balotelija na "čizmu" ostaje da se vidi.
14.45 - Aksel Vicel je baš tražen ovog leta. Osim Juventusa i Milana, Belgijanca traže i Čelsi i Mančester Junajted. Problem za sve je 40 miliona evra koliko traži ruski šampion Zenit. Toliko je tim iz Sankt Peterburga 2013. godine platio Benfiki za sjajnog vezistu. Zasad, Vicel je najbliži "Stamford bridžu".
14.38 - PSŽ veruje da će za vikend da završi transfer Anhela di Marije iz Mančester Junajteda. Argentinac je došao kao veliko pojačanje na "Old Traford", ali je razočarao, pa Luj van Gal želi da ga proda. Problem je 75 miliona evra obeštećenje koje tražI Holanđanin. Posao je blizu realizacije, a u suprotnom pravcu mogao bi Edison Kavani.
14.16 - Liverpul grozničavo traži špica. Posle Lakazeta (blizu Arsenala) i Kristijana Bentekea (na pragu Mančester Junajteda), "redsi" su se okrenuli napadaču Milana Žeremiju Menezu. Mediji na Ostrvu tvrde da je slavni klub ponudio "rosonerima" 15.000.000 evra. 
13.50 - Kolumbijac Huan Kuadrado nije se baš najbolje snašao u Čelsiju, pa bi već posle šest meseci na "Stamford bridžu" mogao da se vrati u Italiju, gde je branio boje Fiorentine. Šampion Juventus je zainteresovan za sjajnog vezistu, koji ima veliku konkurenciju na sredini terena u redovima "plavaca".
13.40 - Antalija "lovi" veterane. Posle Samjuela Eta koji je stigao, novi pik ambicioznog turskog prvoligaša je Antonio Kasano, koji je već šest meseci bez kluba, a poslednji tim u kojem je igrao bila je Parma. Antaliju je odbio Ronaldinjo, otišao u Fluminense, a Turci su zainteresovani za Dmitrija Berbatova i Andreja Aršavina.
13.01 - Mario Gece nije se snašao u Bajernu, pa bi ovog leta mogao da promeni sredinu. Kao najzainteresovaniji da vidi omalenog nemačkog reprezentativca pominje se Juventus. U suprotnom pravcu u Minhen ide Arturo Vidal. Da li je na pomolu trampa.

12.55 - Kinezi su "poludeli" ovog leta. Nekada velika nada brazilskog fudbala Robinjo karijeru će nastaviti u Gvangžu Evergrande, koga sa klupe predvodi nekadašnji selektor "karioka" Luis Felipe Skolari. Robinjo je potpisao ugovor na šest meseci,  a prethodni period proveo je u matičnom Santosu. U ovom timu igraju još nekadašnji vezista Totenhema Paulinjo i napadač Demba Ba, koji je branio boje Njukasla, Čelsija i Bešiktaša.

12.11 - Madridski Real na dobrom je putu da završi transfer golmana Espanjola Kika Kasilja (28), pošto je pojačao ponudu Kataloncima i ona sada iznosi šest miliona evra. Kasilja je kompletan omladinski staž proveo u madridskom klubu, a stigao bi kao zamena za Ikera Kasiljasa, koji je otišao u Porto. Real na golu ima i sjajnog Kostarikanca Kejlera Navasa, najboljeg čuvara mreže SP u Brazilu.
12.01 - Liverpul gubi bitku za Kristijana Bentekea, a nova meta "redsa" je sjajni napadač Liona Aleksandar Lakazet, koji je eskplodirao prošle sezone u timu sa "Žerlana". Problem za Liveprul moglo bi da bude obeštećenje od minimum 50.000.000 evra. Takođe, Arsenal je ozbiljni "zagrizao" za najboljeg strelca šampionata Francuske.
12.00 - Nekadašni vezista Arsenala Aleks Song vraća se u Premijer ligu posle neuspešne epizode u Barsleoni. Kamerunac će postati novi član Vest Hema.
11.54 - Iako je bio jednom nogom u Liverpulu, Kristijan Benteke mogao bi da produži do Mančestera, piše "San". Menadžer Junajteda Luj van Gal spreman je da plati za Belgijanca 45 miliona evra. Snažni napadač imao je sjanu sezonu u Aston Vili. Ovog leta, "đavoli" su ostali bez dvojice napadača, Radamela Falkaa i Robina van Persija.
11.00 - Menadžer Njukasla Stiv Meklaren istakao je da je njegov klub blizu da završi transfer fudbalera Anderlehta Aleksandra Mitrovića, prenosi Tanjug. Međutim, engleski mediji navode da srpski napadač još nije odgovorio na ponudu Njukasla pošto isčekuje transfer u Porto i pišu da bi do kraja nedelje trebalo sve da bude poznato. - Još uvek smo u pregovorima sa Mitrovićem, ali blizu smo da završimo posao. Uskoro će nam se priključiti Vajnaldum iz PSV-a i očekujem još dolazaka - rekao je Meklaren, a prenosi engleski Nortern Eho.
10.40 - Partizan sprema "bombu". Nekadašnji desni bek Intera Žonatan na treninzima je crno-belih. Brazilac je slobodan igrač, prošlu sezonu je završio u Parmi. Njegova apetiti kada je novac u pitanju sigurno nisu mali... Ipak, čim je na treninzima Partizana znači da se nešto "kuva". Zvuči lepo - bivši igrač Intera na pragu Partizana!
10.32 - Svojevremeno jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Amerikanac Fredi Adu prešao je u američkog drugoligaša Tampa Bej, što će mu biti 12. klub u karijeri, prenosi Tanjug. Adu je prošlu polusezonu igrao u finskom KUPS-u, a prethodno je bio u Jagodini, za koju nije uspeo zabeležio nijedan zvaničan meč. Američki mediji navode da će Adu godišnje zarađivati 500.000 dolara.
10.30 - Posle kupovine stranih "polutana" Vieire, Ibanjeza, Vareda, Zvezda se okrenula prodaji igrača. Međutim, problem je što crveno-bele niko neće. Uprava kluba pokušava da "uvali" nekom Aleksandra Kovačevića. Pominju se turski klubovi Kasimpaša i Konja. Iako ode Zvezdin "tenk" srpski vicešampion će dobiti siću. Pare od Gasproma su potrošeno, kako li će dalje, to niko ne zna...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online