Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.08.2015.
11:08 >> 22:04h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Kostić vredi 25.000.000, Rajković, definitivno, kod Jokana, Partizan našao beka u Banjaluci?

Prelazni rok ušao je u samu završnicu. "Bomba" je pukla pre nekoliko dana - Kevin de Brujne je novi fudbaler Mančester Sitija, ali zvanične potvrde još uvek nema. Belgijanac bi za pet godina trebalo da zaradi neverovatnih 100 miliona evra. Zanimljivo je i u Srbiji. Najbolji fudbaler Vojvodine na meti Španaca, Turaka, Belgijanaca... Srbin će predvoditi napad BATE-a. Srpski reprezentativac mogao bi da napusti "švabe". Partizan levog beka našao u Banjaluci? Predrag Rajković, i definitivno, prelazi kod Jokanovića u Makabi. Muslin dobio otkaz u Belgiji.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja sa fudbalske pijace.

22.02 - Jednom Nemac, uvek Nemac. Velfzburg neće pustiti Ivana Perišića u Inter sve dok ne dobije bankarske garancije da će milanski klub platiti na vreme reprezentativca Hrvatske.

21.31 - Kevin Groskrojc najverovatnije napušta Borusiju. Izvor blizak klubu iz Dortmunda tvrdi da ga Tomas Tuhel nema u planu. Kao potencijalna rešenja spominju se klubovi iz Serije A i Primere, Fiorentina i Betis... 

21.00 - Novo pojačanje Monaka, Fabio Koentrao, neće igrati u nedeljnom derbiju protiv Pari Sen Žermena, pošto strateg kluba Leandro Žardim smatra da Koentrao nije dovoljno spreman za tako važan meč.

20.11 - Ivan Perišić novi je član Intera! Posle dugih pregovora, "neroazuri" i Volfzburg postigli su dogovor prema kojem će klub iz Milana platiti Nemcima 20 miliona evra, plus bonuse. Hrvat će u Milano doći u nedleju, a prema pisanju medija "na čizmi" sada slede pregovori oko načina plaćanja. Inter želi da prva rata bude najmanja, poslednja najveća...

19.25 - Luj van Gal lično je stopirao pregovore Čičarita Ernandeza sa Olimpik Marejem.

18.41 - Tijago Mota ostaje u Pari Sen Žermenu. Posle sastanka sa prvim čovekom "svetaca" Naserom Al Kelafijem, Mota je produžio ugovor na dve godine prema kojem će za dve godine inkasirati 15.4 miliona evra bruto!

17.36 - Pavel Pogrebnjak je novi-stari igrač moskovskog Dinama. Veteran je sa klubom potpisao trogodišnji ugovor.

16.48 - Filip Mekses će napustiti Milan, u to nema sumnje. Fiorentina je, prema pisanju italijanskih medija, izgubila trku za francuskog internacionalca, ali se zasad ne pominje nijedan klub kao realna opcija.

- Što se Meksesa tiče, pitajte ljude koji su zaduženi za njegov transfer. Jedno je sigurno, neće biti u timu - rekao je trener Milana Siniša Mihajlović.

15.59 - Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin dobio je otkaz na klupi Standarda iz Liježa posle eliminacije od Moldea u plej-ofu za Ligu Evrope. Opširnije OVDE.
15.52 - Iako se u igru uključio i Augzburg, Predrag Rajković, definitivno, ide u Izrael. Opširnije OVDE.
15.30 - Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da Lazar Marković ima budućnost u tom timu i poručio da ne želi da ga se odrekne. Opširnije OVDE.
14.31 - Doskorašnji fudbaler Đenove Juraj Kučka potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Milanom, potvrđeno je na zvaničnom sajtu italijanskog kluba, prenosi Tanjug. Slovački vezista tokom karijere nastupao je za Podbrezovu, Ružomberok, Spartu iz Praga, dok je u Đenovi od 2011. godine. Za ekipu Đenove odigrao je 120 utakmica i 10 puta se upisao u listu strelaca. Za reprezentaciju Slovačke zabeležio je 41 nastup uz četiri postignuta gola.
14.30 - Crvena zvezda je predstavila dvojicu novih igrača. Opširnije OVDE.
14.25 - Portal "Mondo" piše da bi kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić karijeru mogao da nastavi u redovima šampiona Srbije, Partizana. On igra na poziciji levog beka, koja je deficitarna kod crno-belih. Nju trenutno pokriva Petrović, a u kombinaciji je bio Lomić.
14.15 - Pari Sen Žermen više neće dovoditi pojačanja do kraja prelaznog roka, dok su argentinskom internacionalcu Ezekijelu Laveciju otrvorena vrata za odlazak iz kluba, potvrdio je predsednik pariskog kluba Naser al Kelaifi, prenosi Tanjug. Laveci se pridružio Pari Sen Žermenu iz Napolija 2012, ali od tada nije u potpunosti ispunio očekivanja. On je na 136 utakmica u svim takmičenjima postigao 32 gola. 
14.11 - Srpski reprezentativac Filip Kostić mogao bi narednih dana da napusti Štutgart. Nkeadanji igrač kragujevačkog Radničkog i Groningena na meti je Bajera iz Levekuzena, Šalkea i Borusije iz Dortmunda. Međutim, "švabe" traže čak 25.000.000 evra. Prošlog leta, plaćen je Groningenu 6.000.000 evra.
13.56 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Jevtić potpisao je ugovor sa beloruskim šampion BATE Borisovim, koji je prkeo Partizana izborio učešće u Ligi šampiona.Posle odlaska iz redova crveno-beloih, Jevtić je branio boje kineskih klubova Đingsua i Lioninga. 
12.52 - U Partizanu nikad čuli za Hrvata koji je navodno bio na pragu Humske. Opširnije OVDE.
12.23 - Fudbalski reprezentativac Švedske Ola Toivonen do kraja sezone igraće na pozajmici u Sanderlendu, saopštio je engleski premijerilgaš, prenosi Tanjug. Toivonen će u Sanderlend preći iz francuzkog Rena za koji je na 46 utakmica postigao 14 golova.  Bivši fudbaler Dagerforša, Ergite, Malmea i PSV-a debi u novom klubu mogao bi da ima već u subotu kada "crne mačke" gostuju ekipi Aston Vile u 4. kolu Premijer lige.  
12.10 - Doskorašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena Son Hung Min novi je član Totenhema, potvrdio je engleski premijerligaš, prenosi Tanjug. Reprezentativac Južne Koreje, potpisao je petogodišnji ugovor sa Totenhemom i zadužio dres sa brojem sedam. Kako prenose ostrvski mediji, u pitanju je trenasfer od 30 miliona evra.
11.30 - Najbolji fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić mogao bi da napusti "lale" u narednim danima. Za sjajnog vezistu, koji je briljirao u kvalifikacijama za Ligu Evrope interesuju se Selta, Bursa i Genk. Ivanića je želela i Crvena zvezda, ali je on bio decidiran bio da ga ne zanima prelazak u beoigradske večite rivale.
11.05 - Real ponovo pokušava da dovede golmana Mančester Junajteda Davida de Heu. "Đavoli" su prvo tražili 50 miliona, kasnije 40.000.000 evra, ali čini se da je ta cifra prevelika za igrača kome ističe ugovor narednog leta. Španski mediji pišu da je dogovor ipak moguć u smiraj prelaznog roka.
11.02 - Reprezentativac Slovenije Kevin Kampl novi je fudbaler Bajera iz Leverkuzena.
11.01 - Nestašnji dečko engleskog fudbala Džoe Barton konačno je pronašao klub. On će narednih godinu dana da igra u Barnliju, koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige.
10.59 - Fudbaler Volfsburga Belgijanac Kevin de Brujne, koji je sudeći po britanskim medijima, skoro sigurno novi član Mančester sitija, biće najplaćeniji igrač tima sa 100 miliona evra, prenosi "San". De Brujne će potpisati petogodišnji ugovor i nedeljno će primati 380.000 evra - tvrdi britanski list. Transfer De Brujnea u redove Sitija od blizu 80 miliona evra, koji će biti najskuplji u istoriji Bundeslige, navodno je već gotova stvar, preneo je nemački "Bild", iako je menadžer Volfsburga odmah demantovao vest da su pregovori već uspešno okonačani.
Sportski direktor Volofsburga Klaus Alofs rekao je ranije da je De Brujne primio "zbunjujuću" ponudu od Sitija. Dvadesetčetvorogodišnji De Brujne je 2014. prešao iz Čelsija u Volfsburg za 24 miliona evra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online