Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 22.11.2012.
20:02
Vestionline A

Partizan odigrao nerešeno sa Nefčijem

Fudbaleri Partizana i Nefčija odigrali su večeras u Bakuu nerešeno 1:1 (1:0), u utakmici 5. kola H grupe Lige Evrope.

Savladao golmana Stamenković, pa isključen - Aleksandar Mitrović

Domaći Nefči je poveo u 10. minutu preko Flavinja, koji je sjajnim udarcem sa 25 metara pod rašlje načeo Partizan, a izjednačenje crno-belima doneo je Aleksandar Mitrović, kada je u 67. minutu iskoristio odlično dodavanje Saše Ilića.

Mitrović je posle postignutog pogotka provocirao golmana domaćina i bivšeg igrača Crvene zvezde Sašu Stamenkovića, koji je pre meča izjavio da neće primiti pogodak od Partizana.

Mladi centarfor Partizana je deset minuta kasnije dobio crveni karton i isključen je. 

Dok je izlazio sa terena, Mitrović je ponovo ušao u sukob sa Stamenkovićem.

Nefči je bio bolji u prvom poluvremenu i već na početku utakmice došao do prednosti preko Flavinja, koji je ostao neometan na 25 metara i odličnim udarcem savladao golmana crno-belih Nikolu Petrovicha.

Već u 20. minutu domaćin je imao veliku šansu da poveća prednost, ali je Petrović odbranio šut Džavida Imamverdijeva, koji je ostao sam na sedam metara od gola.

Najbolji priliku za Partizan u prvom delu igre imao je Stefan Šćepović kada je posle pasa Miloša Jojića u 25. minutu ostao sam ispred golmana Nefčija Saše Stamenkovića, ali je otišao previše iskosa i šutirao pored gola.

Partizan je mnogo bolje počeo drugo poluvreme, stvorio nekoliko šansi, a do izjednačenja je došao u 67. minutu, kada je kapiten Saša Ilić odlično dodao do rezerviste Mitrovića, koji je driblingom prevario Elvena Junusadea i sa 10 metara savladao Stamenkovića.

Mitrović je devet minuta posle postignutog pogotka isključen, pošto je dobio direktan crveni karton, a sudija Sajmon Evans je posle velike gužve koja je tada nastala podelio još nekoliko žutih kartona igračima obe ekipe.

Nefči je od tog trenutka preuzeo inicijativu i do kraja utakmice pokušavao da dođe do trijumfa, ali azerbejdžanska ekipa nije mogla do novog gola i pobede.

U drugom meču H grupe Rubin je u Kazanju pobedio Inter sa 3:0, golovima Karadenisa u 2. i Rondona u 86. i 91. minutu.

Crno-beli su poslednji na tabeli u grupi sa dva boda, koliko ima i Nefči, s tim što ekipa iz Azerbejdžana ima bolju gol razliku.

Partizan će u poslednjem kolu Lige Evrope 6. decembra dočekati Rubin na stadionu u Humskoj, dok će Nefči gostovati Interu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.11.2012. 21:27
Stamenkovicu,sto si pogazio rec?
Četvrtak 22.11.2012. 21:52
Hahahaha! "Mnogo smo jaki"???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online