Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.10.2012.
18:18
Vestionline, Beta A

LŠ: Benfika protiv Barselone želi prekid tradicije

Fudbaleri portugalske Benfike imaće težak zadatak u sutrašnjem duelu Grupe G Lige šampiona protiv Barselone - da nakon 30 godina savladaju neku ekipu iz Španije.

Preokretom protiv moskovskog Spartaka došli do prva tri boda - igrači Barselone

Katalonci su u prvom kolu na svom terenu pobedili Spartak iz Moskve sa 3:2 pošto su preokrenuli rezultat sa dva pogotka Lea Mesija, dok je Benfika igrala u gostima bez golova sa škotskim Seltikom. 

"Uvek su moguća iznenađenja u Ligi šampiona. Prošle sezone smo mi remizirali dva puta sa Mančester Junajtedom, plasirali smo se u osminu finala, a oni nisu. To je fudbal. Ne postoje nepobedive ekipe, ali naravno da je potrebno i da Barselona ima slab dan. Ona nije favorit samo u grupi, već i u borbi za trofej", istakao je trener Benfike Žorž Žesus.

U drugoj utakmici Grupe G Spartak u Moskvi dočekuje Seltik. 

Kluž će u Grupi H dočekati favorizovanu ekipu Mančester Junajteda, kojima će ovo biti prvi međusobni susret, dok se u drugom meču sastati Galatasaraj i Braga.

Kluž je dobro igrao u prvoj utakmici protiv Brage, pobedivši u gostima sa 2:0, dok je Junajted imao dosta problema sa Galatasarajem kod kuće, ali su ipak uspeli da pobede minimalnim rezultatom.

U Grupi F dogodilo se najveće iznenađenje u prvom kolu Lige šampiona, kada je beloruski Bate Borisov na gostujućem terenu pobedio francuski Lil sa 1:3.

Beloruska ekipa sutra dočekuje četvorostukog osvajača Lige šampiona, Bajern iz Minhena, koji je u prvom kolu očekivano slavio protiv Valensije sa 2:1.

Valensija, koja je svaki put od međusobnih sedam utakmica na domaćem terenu slavila protiv Lila, sutra na "Mestalji" igra protiv Francuza, a iz španske ekipe su najavili sigurnu pobedu. 

Novajlija u najjačem takmičenju Evrope Nordsjeland sastaće se sa aktuelnim prvakom Čelsijem u okviru Grupe E, a Juventus dočekuje lidera grupe Šahtjor.

U prvom kolu Lige šampiona Čelsi je remizirao s prvakom Italije, iako su imali prednost do dva gola, dok su Ukrajinci očekivano savladali Nordsjeland.

"Video sam da je danska ekipa u prvom kolu imala svoje šanse i da je čak imala veći posed lopte u jednom periodu protiv Šahtjora. Svestan sam da će sada svi pokušati da jure naš skalp, a i konkurencija se pojačala u odnosu na prošlu sezonu", kazao je menadžer Čelsija Roberto di Mateo.

Sve utakmice počinju sutra u 20.45, osim duela Spartaka i Seltika koji se igra od 18 sati po srednjoevropskom vremenu.

Grupa E:

Juventus - Šahtjor (20.45)

Nordsjeland - Čelsi (20.45)

Tabela: Šahtjor 3, Juventus 1, Čelsi 1, Nordsjeland 0.

Grupa F:

Valensija - Lil (20.45)

Bater Borisov - Bajern (20.45)

Tabela: Bate Borisov 3, Bajern 3, Valensija 0, Lil 0.

Grupa G:

Spartak Moskva - Seltik (18)

Benfika - Barselona (20.45)

Tabela: Barselona 3, Benfika 1, Seltik 1, Spartak 0.

Grupa H:

Kluž - Mančester Junajted (20.45)

Galatasaraj - Braga (20.45)

Tabela: Kluž 3, Mančester Junajted 3, Braga 0, Galatasaraj 0.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online