Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.11.2016.
05:30
Vestionline A

Pamtiće ceo život: Putnici ušli u voz i usledio je šok! (VIDEO)

Poznati londonski "The Pullman service" kao da se vratio iz istorije kada je sačekao putnike na stanici "Ashford Internacional". Uobičajena ruta do Londona ovaj put je bila sasvim nova vožnja - poput one iz snova!

Twitter/PlanetRail
Voz iz snova...

Voz na ovoj liniji pristiže svako jutro u 7.24 sati na stanici u Kentu i vožnja do Londona regularno traje 90 minuta. Ovog jutra putnike je sve to dočekalo, ali sa jednom bitnom promenom.

Naime, na potpuno iznenađenje putnika koji na ovoj stanici svaki dan čekaju voz, ovaj put ih je dočekala u njemu usluga sa pet zvezdica sa konobarima u svečanim uniformama kao iz starih holivudskih filmova i ponudilo im udoban smeštaj na plišanim sedištima sa presvlakama od svile.

Najpoznatiji britanski voz "Belmond British Pullman" iz "zlatnog doba" putovanja vozom, ovime je priredio puticima istorijsku vožnju posluživši im doručak u srebrnom escajgu od tri vrste jela uz gutljaje čuvenog pića "bellins" koje je meštavina soka od pomorandže i šampanjca iz krsitalnih čaša.

Za 180 putnika koji nisu mogli da prestaju da se fotografišu sa konobarima kao i da beleže prelepi enterijer i uslugu kakva se dobrija jednom u životu!

- Primetili smo da putnici imaju stalno jednu te istu vožnju do posla, pa smo ovim gestom rešili da im unesemo u živote malo božićne magije i da ih podsetimo kako je lepo voziti se luksuznim vozom kao nekada i uživati u svim čarima ovakve vožnje - rekao je Geri Frenklin, menadžer "Trains & Cruises Belmond".

- Divno je videti reakcije ljudi kada ulaze u neki svet drugačiji od onoga na koji su navikli i lepo je prirediti im ovako nešto. Za to je potrebna samo dobra volja i ništa više. Trebalo bi da širimo dalje ovakve ideje i da to postane malo češće nego inače - dodao je Frenklin.

Ipak ovo ne mora biti prva i poslednja vožnja ovakvim vozom, kako "The Belmond British Pullman" regularno prevozi do centralne londonske stanice Viktorija. Sledeći put kada se nađete u Londonu, ovakvu vožnju ne smete propustiti!

Međutim, postoji jedna začkoljica. Za ovakvu posebnu vožnju postoji i posebna cena, pa nije ni čudo što su se putnici ovoliko radovali, jer bi u suprotnom morali da plate čak i do 335 funti.

Na njihovom oficijalnom sajtu možete pogledati kakave sve pogodnosti nudi vožnja ovakvim vozom. Samo ćemo vam reći, organizuju u veridbe! Pa sada recite, ima li originalnijeg?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online