Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.02.2016.
06:30

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Ovako o lepoti brine holivudska zvezda

Američka glumica Dženifer Aniston je rođena u Kaliforniji 1969. godine. Postala je poznata po seriji "Prijatelji" gde je igrala Rejčel Grin.

Reuters/M.B.
Ne razmišlja previše o svom fizičkom izgledu

Mnogi su je u toj seriji zavoleli, a i danas je doživljavaju kao devojku iz komšiluka. Lepa Dženifer je za poslednje dve sezone snimanja ove poznate serije dobijala platu od neverovatnih milion dolara po epizodi, pa je 2005. godine ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najplaćenija TV glumica svih vremena! U međuvremenu, Dženifer je postala jedna od najstilizovanijih dama Holivuda.

- Moj stil oblačenja može da se okarakteriše kao klasičan, ali bez upadljivih detalja. Ljudima je verovatno zanimljivo što obožavam dobar džins, ležerne košulje i dobro skrojena odela. Kada prilike zahtevaju, odnosno pojavljivanje na crvenom tepihu, često nosim haljine Dolče i Gabana, Šanel ili modne kuće Valentino - rekla je nekom prilikom Anistonova, dok svojim sofisticiranim stilom predstavlja prefinjenu damu Holivuda, ali i omiljenu devojku iz komšiluka.
Istina je zapravo da Dženifer Aniston zna da je za glamurozni izgled dovoljna vitka figura, negovana koža, stav i jednostavna, pažljivo izabrana toaleta.

- Smatram da je sveden i elegantan stil s minimalnim brojem asesoara idealan za mene. Nosim haljine koje ističu moju figuru, a klasične forme samo moraju da imaju samo neku "caku" kao što je na primer asimetričan dekolte ili neobični šavovi. Što se boja tiče, verna sam neprevaziđenoj crnoj, otmenoj sivoj i pastelnim nijansama plave i ružičaste, a od materijala volim svilu i kožu - otkriva svoje modne aspiracije, a kada i šta će da obuče, priznaje, zavisi i od njenog trenutnog raspoloženja i prilike. U svakom slučaju, modni znalci tvrde da Dženifer nikada ne greši, pa čak i kada sama odlučuje šta će obući i kada, čak idu toliko daleko da tvrde da i mnogi svetski stilisti mogu mnogo toga da nauče od nje!

- Ne razmišljam o svom fizičkom izgledu previše. Takav je kakav je, zapravo ono što sam dobila od prirode i genetski nasledila ne mogu da kontrolišem, ali mogu da se potrudim da izaberem šta ću obući i sa kojim cipelama ću uskladiti i kojim detaljima da dopunim. Dalje od toga ne idem - izjavila je Dženifer, objašnjavajući kako je mnogo više zanima zdravlje jer se bavi stresnim poslom koji joj pravi konstantnu napetost, a ona se trudi da je pobedi redovnim vežbama i još nekim cakama.

Ne bacam pare na skupe preparate

- Koristim sapun "neutrogena" još od tinejdžerskih dana. Imam osećaj kao da mi posle njega više ništa nije potrebno. Kad je reč o kosi, povremeno skraćujem krajeve i koristim osnovne preparate za negu, šampon i balzam. Ubeđena sam da sve one skupe kozmetičke stvarčice, toliko reklamirane, uopšte ne deluju, pa na njih ne bacam pare. Radije ću dati malo bogatstvo za cipele ili komad dobre odeće - smatra zanosna Dženifer.
 

- Hranim se zdravo, ali uvek ostavim malo prostora i za 'slatke grehe'. Naime, šećer mi je povremeno neophodan takođe zbog stresa, a redovno idem na fitnes i jogu. Za sve ove godine sam naučila da je najvažnija stvar u dobro hidriranom organizmu. Svoj zdrav ten i kožu dugujem dobroj hidrataciji. Dovoljna količina vode mi pomaže da ostanem zdrava i u fit formi. To je jedan od najboljih saveta koji mogu da dam svim damama koje kubure sa kilogramima i usporenim metabolizmom, jer uz dovoljno vode, čovek ima daleko više energije - kaže Anistonova, objašnjavajući da dobra hidriranost smanjuje i glad, a dodaje da vodu često menja biljnim čajevima, kojima dodaje nekoliko kapi limunovog soka.

- Svaki dan vežbam drugačije. Prvo odradim od 20 do 30 minuta kardio vežbi, a zatim radim vežbe istezanja, i na kraju jogu - kaže jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, koja i u 47. godini izgleda zanosno. Otkrila je takođe da obožava miris kafe, okeana, mora, jutra kada šeta pse, sveže pokošenu travu, a koristi parfem koji je sama napravila.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online