Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 03.04.2014.
08:00
magazin.hr A

Osvežava dah i uklanja perut

Malo je proizvoda koji se mogu koristiti baš u svakom segmentu kada je lepota u pitanju. Jedan od tih proizvoda je i kokosovo ulje, navodi se u tekstu objavljenom na sajtu magazin.hr.

Foto: Ilustracija
 

Odstranjuje šminku
Čak i najotpornije maskare nemaju šanse protiv kokosovog ulja. Nanesite ga na lice kao sredstvo za čišćenje ili natopite vatu sa njim i pređite preko lica. Šminka će se istopiti.


Osveživač daha
Kokosovo ulje ima antigljivična i antibakterijska svojstva. Uzmite kašičicu ulja i mućkajte po ustima. Ne samo da ćete očistiti usta od bakterija već ćete imati svežiji dah, belje zube i zdravije desni. 


Losion za telo
Idealno je za one koji su skloni da sami prave maske i preparate za lepotu. Kokosovo ulje može biti baza bilo kojeg proizvoda za hidrataciju kože.


Zanoktice
Namažite ih kokosovim uljem i rešite problem. Osim toga, pomoći će da vam manikir traje duže.

Eliminiše i vaške!

Kosovo ulje eliminiše i vaške! Za slučaj da vam zatreba efikasno sredstvo da se tih napasti rešite prirodnim putem tu je kokosovo ulje. Na kosu prvo nanesite jabukovo sirće. Kada se osuši, stavite kokosovo ulje i pustite da odstoji 12 do 24 sata. Potom kosu očešljajte i operite.

Balzam za usne
Brzo i efikasno će vas rešiti ispucalih usana samo malo namažite i to je to.

Protiv strija
U ovom slučaju će posebno biti od koristi trudnicama.


Ublažava podočnjake
Nanesite ga na podočnjake i sitne bore oko očiju.


Piling za telo
Pomešajte pola šoljice kokosovog ulja sa krupnom soli ili šećerom, namažite kožu i napravite savršen piling.


Ispravlja kosu
Rešite se naelektrisane kose sa ovim tretmanom. Utrljajte ga u ruke uz malu količinu sredstva za ispravljanje i namažite po kosi od korena prema vrhovima. Dobićete ravnu kosu blistavog sjaja.


Ulje za masažu
U toplo kokosovo ulje dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja lavande i umirujuće sredstvo za masažu je spremno.

Izbeljuje zube
Kokosovo ulje pomešajte s malo sode bikarbone i vratite blistav osmeh.

Ulje za telo
Utrljajte ga u kožu nakon tuširanja i ostavite da se osuši. Koža će biti nežna i hidrirana ali i zaštićena od štetnih sunčevih zraka.


Svrab
Opekotine, modrice, ugrize komaraca lakše ćete podneti i brže ih se rešiti ako ih tretirate proizvodima na bazi kokosovog ulja.

Noćna krema
Koža će biti maksimalno hidrirana, a antioksidansi će se boriti s borama dok vi spavate.

Hidrira kosu
Ukoliko imate problema sa suvom kosom, natopite je toplim kokosovim uljem pre pranja. Ostavite da deluje najmanje sat vremena pre šamponiranja.
Perut i suva koža glave idu ruku pod ruku. Dakle, u koren lagano utrljajte kokosovo ulje i ostavite preko noći. Osim što će ukloniti perut i dati vlagu vlasištu, vaša kosa će brže rasti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online