Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 29.11.2011.
07:48
Alo A

Nata se zbog Dače seli u Beograd?

Nataša Bekvalac, najpoznatija novosadska lepotica, uskoro bi mogla da ostane bez svog prepoznatljivog nadimka, budući da je pred velikim brojem svojih fanova izjavila da se seli u Beograd!

Zbog posla ili Dače selidba u Beograd: Nataša Bekvalac
 

Toj odluci svakako doprinose i svi njeni poslovi koji je vezuju isključivo za srpsku prestonicu. Međutim, kako "Alo!" saznaje, razlog za ovakvu njenu odluku je i informacija da se u Beograd vraća i njen bivši suprug Danilo Ikodinović.
 

- Dugo već razmišljam o tome da li da se preselim u Beograd. Sada sam definitivno odlučila da hoću - izjavila je Nata, a izvor blizak pevačici tvrdi da ta odluka ima veze sa povratkom njenog bivšeg supruga u rodni grad.


- S obzirom na to da Danilo razmišlja da proda kafanu i vrati se u Beograd, u kojem i Nataša provodi najviše vremena, pevačica se odlučila na isti korak. Svakako bi bilo teško da on živi ovde, a ona u Novom Sadu, jer bi mala Hana u tom slučaju morala da putuje od jednog do drugog roditelja. Pa čak i za Natašu predstavlja problem neprestano kretanje na relaciji Novi Sad - Beograd i ona je teška srca donela odluku jer smatra da je to za dobrobit cele porodice. Iako je poslovi, a uskoro i bivši suprug, na neki način vezuju za Beograd, u Novom Sadu su njeni roditelji i sestre, no bar za sada, smatra da je selidba u prestonicu najracionalnije rešenje - za "Alo!" tvrdi izvor blizak Nataši Bekvalac.


Podsećanja radi, izvor blizak Danilu Ikodinoviću nedavno je otkrio da proslavljeni vaterpolista ima nameru da proda kafanu "Tako je suđeno" i vrati se u rodni grad, kako bi više vremena provodio sa ćerkama Andreom i Hanom.
 

- Dača ozbiljno razmišlja o tome da proda kafanu i vrati se u Beograd. Ma koliko da uživa u tom poslu i voli da se druži sa svojim gostima, sve češće razmišlja o tome da se vrati u rodni Beograd i posveti nekim drugim stvarima. Iako je tokom prethodnih godina u Novom Sadu stekao dosta prijatelja, Beograd je ipak grad za koji ga vezuje najviše uspomena i u kojem bi voleo da dočeka starost - izjavio je za "Alo!" izvor blizak Dači, a bivši vaterpolista je to ovako prokomentarisao:


- Gluposti!!!
 

Ipak, nešto kasnije, za jedne dnevne novine je priznao da bi napustio ugostiteljstvo ukoliko bi se pojavio kupac sa dobrom ponudom.
 

- Kada bi mi nebo poslalo nekog dobrog kupca, koji bi mi ponudio nezamislivo dobru sumu, verovatno bih došao u iskušenje da je prodam - izjavio je Dača.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.11.2011. 09:28
Ne znam samo sta je ovim tekstom postignuto...opet reklamiranje Natase i dovodjenje je u zizu ineteresovanja a da za to nema nikakve zasluge..ili objavljivanje da Daca prodaje svoju kafanu?..Licno ga poznajem i verujem da mu se nimalo ne svidja sto se te njegove ideje ako su uopste isitinite ovako objavljuju...Znam ponesto o nacinu na koji je prodavao i kupovao nekretnine...zeleo je da to uvek prodje diskretno i bez bilo cijeg objavljivanja slicnih stvari...Zar sad zbog ove zene treba da u javnost izlaze njegove namere...to nije nimalo u redu...
Sreda 30.11.2011. 01:14
kolko se krecu prasici..?..zna li neko..?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online