Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 16.10.2011.
00:14
Pulsonline A

Marijana Mateus najurena sa faksa?!

Taman što se slegla prašina oko silnih bisera koje je prosula u poslednje vreme, Marijana Mateus uspela je još jednom da se izblamira.

Mića Jovanović i Marijana Mateus
 

Naime, iako je nedavno najavila da će završiti master studije dizajna na "Megatrendu“, Marijana Mateus nije uspela da dođe ni do ulaznih vrata jer je bukvalno bila najurena, i to od strane verenice vlasnika i rektora tog privatnog univerziteta, koja je tu zaposlena, saznaje "Alo!“ od dobro obaveštenog izvora koji je insistirao na anonimnosti.


- U pokušaju da zlobnicima zapuši usta, Marijana je odlučila da postane master dizajna. Došla je kod rektora "Megatrenda“ Miće Jovanovića, sa kojim je u "prijateljskim" odnosima, ali je u kabinetu zatekla njegovu verenicu Milicu Đorđević. U svom nadobudnom stilu, izložila je svoje planove Milici, koja je saslušala njenu besedu, a onda je ona osula rafal:

"Gospođo draga, da li vi smatrate naš univerzitet neozbiljnom institucijom? Svi naši studenti imaju ista pravila, što podrazumeva da polažu prijemni ispit, da se njihove diplome proveravaju. Vama očito ova pravila nisu poznata jer u biste u protivnom išli regularnim putem, a ne preko profesora Jovanovića“, odsečno je završila razgovor Mićina verenica, koja je, gle čuda, Marijanu ostavila bez teksta", završava sagovornik Alo-a, a prenosi Puls.


Kako bismo proverili verodostojnost ovih navoda, pozvali smo profesora Jovanovića, koji nam je rekao:

- Ne bih ja tome pridavao veliki značaj. To su male ženske čarke koje njih dve imaju međusobno. Inače, što se tiče Marijane, ona može da upiše „Megatrend“ ukoliko ispuni sve zakonske uslove, a kako je upis za Fakultet za umetnost i dizajn u toku, možda uspe da se spremi i upiše.


S druge strane, Mateusova je izjavila:


- Moram reći da sam uvek iznenađena proizvoljnim insinuacijama (?!). Meni je Univerzitet "Megatrend" širom otvoren. Sa Mićinom verenicom nemam nikakav problem. Moje master studije počinju sledeće nedelje. Za vašu informaciju, fotografija, umetnost interrelacije, savremeno odevanje i dizajn tekstila su moji predmeti.


Podsećanja radi, netrpeljivost između Marijane i Milice datira od pre nekoliko meseci, kada se bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa javno hvalila bliskim odnosom sa profesorom Jovanovićem, što je njegovoj verenici i te kako zasmetalo.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.10.2011. 05:37
kakav fakultet , takvi i studenti...
Nedelja 16.10.2011. 11:40
Не разумем шта ће јој мастер студије па госпођа је већ докторирала на факултету спонзорских наука. Можда буде предложена и за Нобела
Nedelja 16.10.2011. 14:27
Samo nam jos to fali ; sponzoruse sa diplomom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online