Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 25.09.2014.
11:48
Blic A

Marijana Mateus: Udaću se po treći put, ali iz ljubavi

Marijana Mateus (43), koja je bila u braku sa kraljem šećera Miodragom Kostićem i slavnim fudbalerom Lotarom Mateusom, ne isključuje mogućnost da po treći put stane na ludi kamen.

Udaće se opet, ali samo iz ljubavi: Marijana Mateus
 

- Danas je brak prevaziđena institucija. To mogu da tvrdim kao empiričar jer iza sebe imam dva braka sa dva divna čoveka. Ponosna sam na njih, a i na sebe, jer sam odlazila kada sam shvatila da je ljubav nestala. Ipak, i dalje verujem u brak, ali isključivo iz ljubavi - kaže Marijana.

Voli moćne muškarce

Marijana Mateus (43) bila je u braku sa Miodragom Kostićem (55) i Lotarom Mateusom (53). Sa kraljem šećera je u bračnoj zajednici provela devet godina i s njim ima troje dece, Dajanu (24), Aleksandra (21) i Anđelu (17). Iz braka sa nemačkim fudbalerom Lotarom Mateusom, čijeg prezimena se nije odrekla, a koji je trajao četiri godine, nema dece.

Lotaru želi sreću u petom braku i napominje da samo od njega zavisi hoće li ovoga puta potrajati.

- Juče sam se čula sa Lotarom i upućena sam da sprema peto jubilarno venčanje. Eto, i on veruje u brak. Mislim da je lepo, a i moralno to što će se oženiti majkom svoga sina Milana. Nadam se da će ovo biti njegov poslednji brak. To mu želim od srca, mada odgovor na to zna samo on. Niko nije prorok Jelisije - kaže Marijana.

Iako se u medijima spekulisalo da je i ona odnedavno u srećnoj emotivnoj vezi, kreatorka tvrdi da nije zaljubljena, ali ističe da joj udvarača ne manjka.

- Moje srce je teško osvojiti, ali nije neosvojivo. Ljubav se ne dešava kada mi želimo. To se prosto desi ili ne desi. Ove godine me nije pogodila Amorova strelica. Elem, nemam emotivnu vezu, ali zato imam udvarača napretek. Teško me je pratiti u svakom pogledu, pa i u emotivnom, jer se dajem maksimalno, ali i tražim reciprocitet - objašnjava Marijana.

Marijanin rečnik

- empiričar - onaj koji se u radu i mišljenju oslanja na iskustvo, koji dolazi do znanja putem iskustva i ogleda.
- Prorok Jelisije - u crtanom filmu „Biblijske priče“ pominje se prorok Jelisije, a ona je verovatno mislila na Jeliseja, starozavetnog proroka koji je živeo u 9. veku pre nove ere.
- Amorova strela - u rimskoj mitologiji, Kupidon ili Kupid je bog erotske ljubavi, požude i lepote. Drugi mu je naziv Amor. Kupidon znači „požuda“, a Amor „ljubav“.
- reciprocitet - uzajamnost, uzajamni odnos.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.09.2014. 16:40
"....Marijana Mateus: Udaću se po treći put, ali iz ljubavi...." Da li to znači da je prethodna dva braka sklopila isključivo iz računa....?!
Četvrtak 25.09.2014. 16:43
Nadarena gospodjo, samo da nabacim ovo. I Mateus Metuzalo se peti put zeni iz ciste ljubavi...pa mu neko nazalost rasturi taj plan, majke mu. A sta bi bilo kada bi se sve ovo samo svelo na "ono"?
Petak 26.09.2014. 09:28
Ima ona toga i bez braka...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online