Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 11.07.2011.
18:13
Opera 17 A

Nataša: Ne gurajte Novaka u moje "blato"

Pevačica Nataša Bekvalac izdala je zvanično saopštenje upućeno novinarima i javnosti, a kao posledica poslednjeg teksta u kojem se pominje ime Novaka Đokovića i pop pevačice.

Poznata srpska pevačica: Nataša Bekvalac
 

Pop pevačica odlučila je da izda saopštenje u kojem je iznela svoja razmišljanja povodom svega što se o njoj pisalo poslednjih meseci.

Jedan od poslednjih novinskih naslova umešao je ime Novaka Đokovića u sapunicu zvanu ”Život Nataše Bekvalac”.

Evo šta je Nataša napisala i čime se obratila štampi:

”Poštovani, već nekoliko godina me redom i nemilice tranzirate u vašim cenjenim novinama. Prešla sam preko najgnusnijih uvreda, intriga i podmetanja, iako mi je život već poprilično uništen, a kako nema nikoga da me zaštiti, prinuđena sam da nesto učinim sama. Drago bi mi bilo da Srbija zaista nema većih problema, prvo od moje porodične tragedije, a potom i od bračnog brodoloma. Godinama unazad, sve što se meni događalo, moji privatni neuspesi i padovi, pobudđvali su daleko veću pažnju od uspeha mnogo većih i važnijih ljudi od mene.

Volela bih da mogu da budem kriva za sve šta se ovde događa. Ali, priznaćete da je čak i za mene to suviše zahtevan scenario…

Mnogo nam je bilo da nekoliko dana hvalimo svetskog šampiona Novaka Đokovica zbog pobede u Vimbldonu, pa nam se učinilo kako bi i njega bilo zgodno gurnuti u blato, gde smo već odavno smešteni moje dete, moj bivši suprug i ja.

Malo je reci da nije istina sve ovo sto je napisano o meni, ali ja nemam snage da vam to u nedogled dokazujem. Želela bih da moja privatna golgota nikada ne postane vaša profesionalna sramota.

Ako je potrebno izdaću potvrdu da su sve laži o meni suva istina. Ali pre toga moram da se izvinim i mom bivšem suprugu i mojim prijateljima Novaku Đokovicu i njegovoj porodici, koji zbog mene, unapred osuđene, ni krivi ni dužni, trpe torturu.

Ako ikada vi poželite meni da se izvinite, volela bih da za to ne bude kasno.

Umorna od svega što ne mogu da promenim i pomirena sa tim sto ste me stavili na stub srama … molim vas da mi dozvolite da bar na njemu budem sama. Sasvim sama…”

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.07.2011. 18:33
sponzorusa tuguje sto nije upecala nekog milionera,kod Noleta nema sanse i sad nam servira srceparajuce pismo.Problem kod tih sponzorusa je sto uvek ima mladjih i boljih konkurentkinja.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online