Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 17.09.2012.
09:21
Alo! A

Sahranjuju živog Batu!

Dok najveći srpski glumac svih vremena Velimir Bata Živojinović nakon moždanog udara bije bitku svog života, pojedinci očigledno nemaju poštovanja prema svemu kroz šta on, njegova porodica i svi poštovaoci njegovog lika i dela prolaze, pa tako objavljuju priče da je preminuo!

Pojedinci nemaju poštovanja prema svemu kroz šta Bata, njegova porodica i svi poštovaoci njegovog lika i dela prolaze, pa objavljuju priče da je preminuo!
 

Posle objava pojedinih medija da je legendarni glumac Velimir Bata Živojinović na aparatima, tokom vikenda se na društvenim mrežama, zahvaljujući pojedincima koji su to stavili u svoj status, pronela vest da je Bata umro, što je unelo pometnju u javnosti. Motivi zbog kojih neko objavljuje smrt najveće žive legende srpskog glumišta ostaće nepoznati, ali to ne umanjuje šok koji su lošom namerom ili morbidnom šalom izazvali kod svih onih do kojih su ove objave stigle.


Demanti priča koje se o stanju Velimira Bate Živojinovića mogu čuti za Alo! je dao direktor bolnice "Sveti Sava" doktor Milan Savić, koji je otkrio da je stanje legendarnog Valtera stabilno.


- Bata je već nedelju dana kod nas u bolnici "Sveti Sava" i dobro je. Premešten je iz "Seltersa" zbog nekih manjih komplikacija. Imao je neke infekcije koje "Selters" kao rehabilitacioni centar nije mogao da sanira, pa je zbog toga prebačen kod nas. Oporavlja se od toga i stanje mu je stabilno. Nema novih moždanih udara, a Bata će kod nas ostati do daljeg - ispričao je doktor Savić.

Podsećanja radi, Velimir Bata Živojinović je doživeo moždani udar u julu ove godine, a lečenje ja započeto u bolnici "Sveti Sava". U avgustu je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, a potom je započet rehabilitacioni postupak u banji "Selters", u Mladenovcu, početkom septembra, odakle je vraćen u bolnicu "Sveti Sava".
 

Živojinović je u oktobru 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene, koja je izlečena na Kubi pre tri godine.


Glumci zgroženi!

Vest o navodnoj smrti legendarnog glumca tokom vikenda došle su i do kolega Velimira Bate Živojinovića i dok su se neki veoma potresli, drugi su ovu vest odmah proverili, a svi su za Alo! izjavili da su zgroženi.

O širenju ove dezinformacije svoj komentar je dala dugogodišnja prijateljica Bate Živojinovića, glumica Lidija Vukićević, koja smatra da bi zbog ove vesti trebalo povesti računa o društvenim mrežama.


- Ne mogu da pričam o tome, toliko sam se bila potresla da vam ne mogu ni opisati. Sin mi je najpre rekao da se ta vest pojavila na internetu i bila sam van sebe. Na svu sreću, sajtovi su počeli da demantuju. Bata je moj veliki prijatelj i ja sam sve svoje filmove radila sa njim, mnogo sam naučila od njega. I kada sam to juče čula, prenerazila sam se. To je stvarno užasno. To su neverovatne gluposti i ne znam ko je mogao da se poigrava s tim? Takođe, s obzirom na to da se to pojavilo na društvenim mrežama, smatram da bi ih trebalo nekako cenzurisati i ograničiti njihove mogućnosti. A onaj ko je plasirao ovu groznu neistinu, nadam se da je to uradio nenamerno. Želim u to da verujem jer sve ostalo je bolesno - rekla je Vukićevićeva, a ništa manje ljutito reagovala je i glumica Gorica Popović, koja nije odmah proverovala, nego je sve proverila.


- To je odvratno! Ne znam šta bih drugo mogla da kažem. Juče je moja prijateljica bila sa Batinom suprugom i on je dobro, oporavlja se. A ovo što se pročulo je bolesno - ogorčeno je izjavila istaknuta umetnica, a njeno mišljenje deli i glumac Milorad Mandić.
- Ne mogu to da komentarišem. Vidite to s onima koji su dozvolili da se obelodani nešto što je neko lupio - ljutito je rekao Manda.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.09.2012. 11:49
Немојте да разбесните кинезе.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online