Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.05.2012.
16:08
telegraf.rs A

Najseksi filmske heroine

Pamela Anderson, Ađelina Žoli, Džesika Alba, Hale Beri, Šarliz Teron "oživele" su neke od filmskih junakinja koje osim neustašivošću plene i seksepilom.

Pamela Anderson u filmu "Barb Vajer"
 

Holivudski blokbasteri o poznatim junacima iz stripova uvek su centru filmske pažnje i rado su gledani. Među njima su i brojne heroine, koje, osim što pomažu u borbi protiv raznih zločinaca, često plene i svojom lepotom i seksipilom – Lara Kroft, Crvena Sonja, Žena mačka, Otrovna Ajvi, Crna udovica…

Barb Vajer (Barb Wire) – Pamela Anderson

Popularna seks-bomba iz devedesetih godina Pamela Anderson tumačila je ulogu akcione herione Barb Vajer u istoimenom filmu Dejvida Hogana. Iako je film veoma loše ocenjen (ocena 3,1 na IMDB-u, prim.aut.), mnogi muškarci su ga upravo zbog nekadašnje “Plejboj” zečice odgledali bez primedbi.

Žena mačka (Catwoman)– Mišel Fajfer, Hale Beri, En Hatavej

Čuvena heroina pojavljivala se u više filmova i TV serijala, a nju su glumile mnoge poznate holivudske glumice, od Mišel Fajfer, Hale Beri, pa do En Hatavej, koja će to učiniti u najnovijem serijalu o “Betmenu”. Iako se od maske ne može videti lice glumice, kostim dovoljno potencira seksepil junakinje.

Otrovna Ajvi (Poison Ivy) – Uma Turman

Sećamo je se iz filma “Betmen i Robin” iz 1997. godine. Ovu antiheroinu tumačila je holivudska glumica Uma Turman, a osim što je pravila “probleme” popularnom heroju Gotam Sitija, svojom pojavom je zavodila sve prisutne.

Lara Kroft (Lara Croft) – Anđelina Džoli

Verenica Breda Pita snimila je više filmskih serijala “Tomb Raider”. Njoj je pripala glavna uloga seksipilne Lare Kroft, u kojoj se Džolijeva odlično snašla.

Nevidljiva žena (Invisible Woman) – Džesika Alba

Atraktivna holivudska glumica je činila lepšu četvrtinu “Fantastične četvorke”. Alba, koja tumači ulogu “Nevidljive žene”, u filmu Risa Ričarsa ima moć da stvori zaštitno polje.

Čudesna žena (Wonder Woman) – Linda Karter

Serija “Wonder Woman” po istoimenom Marvelovom stripu pojavila se na malim ekranima sedamdesetih godina prošlog veka. Glavnu junjakinju igrala je Linda Karter. Iako je sada u poznim godinama, glumica je u to vreme plenila svojom lepotom.

Crvena Sonja (Red Sonja) – Brigit Nilsen

Bivša supruga Silvestera Stalonea pravila je društvo Arnoldu Švarcenegeru u filmu “Crvena Sonja”. Danska glumica tumačila je ulogu seksipilne i opasne varvarke, koja se sa čuvenim “Guvernatorom” borila protiv zajedničkih neprijatelja.

Aenon Fluks ( Aenon Flux) – Šarliz Teron

Prelepa južnoafrička glumica se pojavila u ulozi Aenon Fluks, u istoimenom naučno-fantastičnom ostvarenju američke rediteljke Karin Kusame iz 2005. godine. Teronova glumi glavnu junakinju Aenon Fluks, koja pleni svojim stasom.

Mistik (Mistique) – Rebeka Romejn

Posle Otrovne Ajvi, došla je na red i još jedna seksepilna heroina. U pitanju je Mistik, koju tumači atraktivna američka glumica Rebeka Romejn. Ova junakinju odlikuje fleksibilnost i adaptacija, ali i izuzetno izazovna figura.

Crna udovica (Black Widow) – Skarlet Johanson

Film koji obara sve rekorde jeste “Osvetnici” (“Avengers”), koji beleži rekordnu gledanost i zaradu. Jednu od glavnih uloga igra i prelepa plavokosa glumica Skarlet Johanson. Jedna od najlepših žena sveta igra Natašu Alianovnu Romanovu iliti Crnu udovicu, koja se takođe pojavljuje u drugom delu “Arjon Mena”. Johansonova je u svom liku objedinila neustrašivost i seksepilnost.

Ne propustite:

1. Seks bombe filmskog sveta

2. Top pet golišavih filmskih scena

3. Seksi scene da vam stane dah (18+)

4. Tri najseksi ženska lika iz crtaća

5. Kako poznate glumice masturbiraju

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online