Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 13.12.2013.
16:32
b92.net A

Koje zvezde su prerano imale seks?

Svesni smo činjenice da se u poslednje vreme granica stupanja u intimne odnose drastično pomerila i da danas deca od četrnaest godina to rade uveliko. Taj trend nije zaobišao ni neke poznate zvezde, a evo i koje.

Džilijan Anderson

Glumica koja se proslavila legendarnom serijom "Disije iks" Džilijan Anderson poznatija kao Skali je izgubila nevinost sa samo trinaest godina. Ovo pomalo šokantno priznanje je rekla u intervjuu za magazin FHM.

"Uradila sam to sa tadašnjim dečkom koji je bio panker. Moram priznati da je to bilo glupo i nespretno iskustvo."

Džoni Dep

Poznati holivudski glumac Džoni Dep je za časopis "Rolling Stone" priznao da je sa trinaest godina spavao sa devojkom, a već sa četrnaest i prvi put probao drogu.

Još jedan kolega iz sveta filma glumac Džoš Broli je nevinost izgubio sa samo jedanaest godina sa devojkom po imenu Greta.

Benisio del Toro

I poznati glumac Benicio del Toro je imao samo trinaest godina kada je privu put spavao sa devojkom.

Glumac je u razgovoru za magazin "Plejboj" rekao kako je još kao mali maštao da liže devojčice, a da je nevinost izgubio sa nešto starijom damom rekavši kako mu je bilo malo čudno, ali ipak dobro.

Tomi Li

Muzičar Tomi Li je imao svoje prvo seksualno iskustvo sa trinaest godina i to sa najboljom drugaricom svoje sestre.

Da sve bude šokantnije njegova sestra ih je uhvatila na delu i to u garaži porodične kuće.

Kim Kardašijan

Poznata starleta Kim Kardašijan se svakako na vreme osigurala od "neželjenih posledica".

Naime, Kim se sa četrnaest godina konsultovala sa mamom oko primene kontraceptivhih pilula, da bi neposredno posle i stupila u intimni odnos sa Tidžej Džeksonom, nećakom legendarnog Majkla Džeksona.

Anđelina Džoli

Sa čestnaest godina su nevinost izgubile i poznata glumica Anželina Džoli i manekenka Kejt Mos. Manekenka je detalje iz svog intimnog života otkrila u svojoj biografiji.

A Anđelina je svoje prvo seksualno iskustvo imala sa tadašnjim dečkom, ali osim intime par je podelio i još nešto. Naime, glumica je izjavila da je posle seksa htela da oseti još dublju vezu sa dečkom pa su odlučili da naprave male rezove kako bi im se i krv spojila.

Entoni Kidis

Pevač popularnog benad "Red hot čili pepers" Entoni Kidis je nevinost izgubio rano, sa dvanaest godina, ali ono što svakako ostavlja gorak ukus je činjenica da je to uradio sa devojkom svoga oca.

Jednom prilikom je o tom događaju izjavio : "Ona me je sve vreme vodila kroz to, bila je veoma nežna i sve je bilo sasvim prirodno."

POVEZANE VESTI

Subota 14.12.2013. 06:55
koga to zanima....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online