Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.06.2010.
14:46
Press rs A

Gde letuju srpske estradne zvezde?

Seka Aleksić, Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Ana Nikolić i Nataša Bekvalac otkrivaju da će letovati na egzotičnim destinacijama...

Najveće estradne zvezde željno iščekuju letnji odmor, na kome će napuniti baterije za napornu radnu jesenju sezonu. Seka Aleksić, Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Ana Nikolić i Nataša Bekvalac tkrivaju da će veći deo leta provesti radno, ali i da će naći vremena za odmor na egzotičnim destinacijama, poput Sejšela, Mikonosa, Španije, Šarm el Šeika, Kipra, Majamija...

Seka Aleksić: Posle Egipta u Španiji

 

Folk diva ima zakazane brojne koncerte na kojima promoviše album "Slučajni partneri". Ona će na letovanje otputovati krajem avgusta, najpre u Egipat, zatim u Španiju.

"Posle brojnih nastupa kao dete se radujem odmoru. Veljko i ja smo odlučili da u društvu prijatelja najpre otputujemo u Šarm el Šeik, a sredinom septembra otići ćemo u Španiju na dve nedelje, gde ćemo zakupiti luksuznu vilu", kaže Seka.

Lepa Brena: Porodično u Hrvatskoj

Vlasnica "Granda" svake godine ide na porodični odmor sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom.

Osim u Majamiju, gde godinama letuju, ovog leta posetiće i hrvatsko letovalište Novi Vinodolski.

"Pošto je Stefan nedavno diplomirao, ovih dana planiramo zajednički odmor. Najverovatnije ćemo posetiti Hrvatsku, a nakon toga Boba i ja idemo u Majami. Ako stignemo, otići ćemo i u Tursku i Grčku", kaže Brena.

Ceca Ražnatović: Tradicionalno na Kipru

Folk zvezda leto će provesti završavajući dugo očekivani album, ali i tradicionalno se odmarajući sa porodicom u luksuznoj vili na Kipru.

"Vredno radim na završetku CD-a. To mi je prioritet jer želim da svoje fanove što pre obradujem novim pesmama. Naravno, naći ću vremena za odmor sa porodicom u svojoj kući u Aja Napi", kaže Ceca.


Ana Nikolić: Na egzotičnim Sejšelima

Pop zvezda, koja ovih dana objavljuje album, celo leto će provesti radno promovišući nove pesme. Tek krajem septembra posetiće tropski raj za lenčarenje - Sejšele!


"Album samo što nije izašao! Ovih dana putujem u Hrvatsku, gde ću snimiti spot za pesmu "Džukela" i ujedno iskoristiti nekoliko dana da se odmorim. Budući da sam dugo spremala album, puna sam elana, tako da ću celo leto provesti radno. Na jesen sam planirala put na Sejšele, jer je tamo odmor fantastičan", kaže Ana.


Nataša Bekvalac: Sa Dačom na Mikonosu

Novosadska pop princeza leto će provesti radno na Crnogorskom primorju, a pred kraj najtoplijeg godišnjeg doba otputovaće sa suprugom Dačom Ikodinovićem na Mikonos.
 

"Leto ću provesti radno u Crnoj Gori u "Splendidu", gde ću se ujedno i odmarati. Posle toga, kao i svake godine, Danilo i ja odlazimo na naše omiljene plaže na Mikonosu", kaže Nataša.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online