Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.08.2015.
08:31
S. Đurić - Vesti A

Merima u Nepalu, Nataša na salašu

Ceca Ražnatović avgust provodi u Beogradu, Lepa Brena i Boba Živojinović se odmaraju u Hrvatskoj, dok je Nataša Bekvalac poslušala preporuku premijera Vučića

A. Čukić
Obišla skoro ceo svet: Merima Njegomir

Tropska vrelina koja je zahvatila Srbiju naterala je i one koji nisu imali nameru da otputuju na letovanje da promene odluku. Međutim, ima i onih koji su poslušali premijera Aleksandra Vučić i odlučili da odmor provedu u otadžbini. Jedna od njih je i Svetlana Ceca Ražnatović. Iako ima vilu na Kipru, pevačica neće imati vremena da otputuje tamo, pa će ceo jul i avgust provesti u svojoj kući u Beogradu.

- U naredna dva meseca neću uspeti da odem na more i ne žalim se, jer Srbija je prelepa. Imam mnogo koncerata ovog leta. Na more ću, ako budem mogla da izdvojim deset vezanih dana, otići tek u septembru - kaže Ceca.

Nataša Bekvalac je poznata po tome da voli egzotične destinacije, kao i po čestim odlascima na odmor. Međutim, lepa Novosađanka je odlučila da deo ovog leta provede u Srbiji. Početkom jula u Crnoj Gori spojila je posao i zadovoljstvo, pa je posle nastupa sa kćerkom Hanom uživala na plaži u Budvi. Pevačica kreće sa promocijom svog novog albuma, pa zbog toga i ne planira da ide na odmor.

- Ne, neću ići na odmor ove godine, ja ću poslušati Vučića, moje destinacije su Ada, Salaš, Novi Sad, po Srbiji samo - izjavila je Nataša Bekvalac.

Lepa Brena već tradicionalno sa suprugom Bobom Živojinović deo godišnjeg odmora provode na Hrvatskom primorju. Sa sinovima Stefanom i Viktorom i ove godine odmaraju u Novom Vinodolskom. Brena se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj se vidi kako uživaju u čamcu na otvorenom moru.

Seka Aleksić i ovog leta će se odmarati u Turskoj. Ona će u ovu egzotičnu zemlju sa suprugom Veljkom Piljkićem otputovati u avgustu.

Novakovo prvo letovanje sa sinom

Novak Đoković sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom odmara na Jadranu. Posle nekoliko dana provedenih u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, gde su se prvi teniser sveta i njegova supruga prošle godine venčali, Đokovići su jahtom otplovili u Dalmaciju. U Hrvatskoj će uživati u nekoliko najpoznatijih letovališta. Inače, ovo je prvo letovanje malog Stefana.
 

- Imam previše posla ovog leta. Hvala bogu, retko imamo slobodan dan. Stalno sam na putu - kaže Seka Aleksić, koja će deo leta provesti radno s obzirom na to da nastupa u Crnoj Gori.
Poznato je da Seka voli da putuje i da su joj omiljene destinacije Egipat, Tajland, gde odlazi zimi.

Posle nastupa u Podgorici i Vrnjačkoj Banji, Zdravko Čolić nastavlja regionalnu turneju. Pevač kaže da će naći malo vremena da sa porodicom ode negde na odmor.

- Bio sam već malo u Grčkoj. Malo ću i do Istre i Crne Gore - kaže Zdravko Čolić.

Zahvaljujući poslu Merima Njegomir obišla je skoro celu planetu. Međutim, ima zemalja koje nije obišla, pa je ove godine odlučila da odmor provede u Nepalu.

- Imala sam želju da vidim Nepal tako da sam odlučila da se ovog leta tamo odmaram - kaže Merima Njegomir.

Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom Dimitrovskom i sinom Matijom odlučio se za Tursku. Ovaj bračni par je i ove godine za odmor izabrao jedan od najluksuznijih hotela u oblasti Kemer, a čiji rizort čine privatne vile.

- Letovanje s Matijom nije odmor, to su pripreme Nemanje Matića za novu sezonu u Čelziju - objavio je Ognjen na svom Tviter profilu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online