Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.09.2016.
02:00
S. Đurić - Vesti A

"Ne živi se od pet minuta slave"

Biljana Jevtić (56) važi za ženu koja sve ume, može i stiže. Ali, ponekad i nju stigne umor ili visok pritisak. To joj se nedavno desilo na Kupusijadi u Mrčajevcima. I dok bi mnogi drugi na njenom mestu kukali i, možda, otkazali nastup, ona je stisnula zube i svoj deo koncerta izvela besprekorno, kako i dolikuje pravom profesionalcu.

Z. K. Munja
Podržava mlade snage: Biljana Jevtić

- Zavrtelo mi se u glavi i imala sam utisak kao da ću pasti u nesvest. Izmerila sam pritisak i videla da je visok. Ja, inače, pijem lekove zbog visokog pritiska. Malo mi smeta i promena vremena, taj dan je bio baš težak, a toplo i sparno vreme mi nikako ne odgovaraju. Ali, ništa nije bilo toliko strašno. Uz sve to dodatno me muči i alergija. Nos mi curi, oči peckaju, kašljem, pa sam otišla kod lekara koji su mi uradili test na alergiju. Izbockali su me i ustanovili da sam alergična na polen, ambroziju, i to zelenilo čija je koncentracija sada jaka. Sad znam šta je, dobila sam terapiju, pa dok ne prođe moram da trpim - kaže Biljana.

Da li se uplašila kad joj je pozlilo?
- Pa, nije mi bilo prijatno. Pitala sam se: Bože, kako ću da pevam. Kad me je zanelo pomislila sam šta ću sad, ali sam izašla sam na binu i izvela svoj deo repertoara. Laknulo mi je kad sam završila. Srećom, bilo je još pevača osim mene, pa nisam pevala sama ceo koncert. Šta da se radi, čovek mora da bude spreman i na dobre i loše stvari.

Odmarali se u Grčkoj

Na pitanje da li je ovog leta bilo posla, Biljana odgovara:
- Bogu hvala, bilo je. Radili smo i Aca i ja celo leto. Bilo je dosta manifestacija na kojima smo nastupali. Uspeli smo i da odemo na odmor u Grčku i baš smo se lepo proveli. Sada je trenutno neko zatišje, ali biće posla. Sad radim oko moje nove pesme, tako da ne brinem.

Ni ovaj događaj nije pokvario imidž pevačice koja je gradila karijeru bez skandala...
- Ne možeš da živiš od pet minuta slave i popularnosti. Evo, recimo, ja sam uspela da opstanem na estradi toliki niz godina i bez raznih tračeva, skandala. Sve zavisi ko šta želi od karijere i svako od nas radi onako kako misli da treba. Ja gledam sebe i svoju porodicu.

Kako ocenjuje današnju muzičku scenu

- Mogu reći da trenutno ima dobrih pevača. Ja sam uvek za mlade snage. Jednostavno, mora da dođe do smene generacija. Oni ulažu u sebe, edukuju se, baš žele da budu kvalitetni. Uvek je nekako teško, nije bilo lako ni kad sam ja počinjala. Treba naći neko svoje mesto pod estradnim nebom. Možda greše u tome što odmah žele da budu zvezde. Treba pevati, raditi i opstati na estradi više od 10 godina, pa da se vidi gde si i šta si. I ne samo to. Treba raditi na sebi, snimiti pre svega dobre i kvalitetne pesme kako bi sve došlo na svoje mesto.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online