Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 13.10.2014.
10:21
V. Tasić - Vesti A

Danas je sve na izvol'te

Aleksandar Aca Ilić (53) i Biljana Jevtić (54) nedavno su proslavili 25 godina braka. Za razliku od svadbe kada su ugostili oko 600 zvanica, dve i po decenije bračnog staža proslavili su u najužem krugu porodice i prijatelja. Doduše, falila je kuma Suzana Mančić koja je bila u Grčkoj, pa će za nju napraviti posebno slavlje.

Porodica na prvom mestu: Bilja Jevtić i Aca Ilić sa sinom Ivanom
 

- Nismo hteli da pravimo nikakvo glamurozno slavlje. Bilo nas je malo, samo najbliži. Brzo su prošle ove dve i po decenije, što znači da nam je bilo lepo i da nije bilo dosadno. Zvezda našeg slavlja bio je naš 15-godišnji Ivan, koji je postao gimnazijalac. Bio je ponosan na mamu i tatu. Sa svih strana su stizale čestitke i želje da dočekamo i proslavimo zlatnu svadbu. Ako bog da sreće i zdravlja, biće i to - kaže Aca Ilić.

Predviđali su nam krah braka

Koliko je vaša sreća smetala vašim kolegama?
- Mi smo valjda prvi par na estradi koji nije krio svoje venčanje. Mnogi su nam tada govorili da nije pametno da javno pričamo o vezi i braku, da je bolje da krijemo da smo u vezi i da smo se venčali. Mnogi su predviđali brz krah našeg braka, a danas nam čestitaju što smo opstali. Tada je to bilo loše, mnogim kolegama je smetalo. Ni danas mi nije jasno zašto nekome smeta tuđa sreća i zašto hoće da je pokvare. Bilo je mnogo ružnih, jeftinih i zluradih komentara. Ali, odavno ih nema. Posle ovoliko godina, i naš brod je uplovio u mirnu luku.

Kako se osećate kad čujete ili pročitate javno prepucavanje bivših supružnika iz vaše branše?
- Muka mi je, muka je i Bilji. Nije sve za javnost. Prosto je nepristojno, nekulturno i tužno to što mnogi rade. Ljudi, pa sačuvajte bar minimum dostojanstva. Ima mnogo toga što bismo Bilja i ja mogli da kažemo, ali nam pristojnost to nikada nije dozvoljavala. Mnogi ne vode računa o tome da treba, pre svega, da zaštite sopstvenu decu. Mučno je što je danas sve na izvol'te.


Bilja i vi važite za skladan par, da li je kod vas nekada bilo problema?
- U mladosti je bilo burno, jer mladost sa sobom nosi veliku strast, ljubomoru nije uvek sve bilo med i mleko. Danas se zajedno smejemo tome što nas je mučilo u mladosti i to prepričavamo kao anegdote . Bilo je situacija kada smo oboje besno govorili da je gotovo, da je kraj, da je sve među nama završeno. Ali, već posle nekoliko sati situacija se menjala. Brzo smo zaključivali da mi jedno bez drugoga ne možemo, da smo jedno drugom sudbinski predodređeni. Bez obzira šta se među nama dešavalo nikada nije bilo šanse da se raziđemo. Posle svega, oboje smo mnogo ponosni na našu vezu, naš odnos i brak. I otkriću vam nešto - vatra među nama i dalje gorucka.


Ko je u vašem braku više povukao?
- Iskren da budem više je povukla Bilja, iako je bilo odricanja sa obe strane kako bi se sačuvala porodica. Bilja je u naš brak utkala sve - srce, dušu... Svesno se odrekla dela svoje karijere, suzbila je svoje ambicije samo da brak ne bi trpeo. Još na početku je rekla da su joj brak i porodica najvažniji, a za karijeru koliko prostora ostane. Tako se uvek i ponašala. Njeno odricanje je lepa, vredna, ljudska žrtva. Ambicije su joj u braku splasnule, nikad se nije laktala i nikad mi ništa nije prebacila. Glupo je da hvalim svoju ženu, ali ona je brižna majka, požrtvovana supruga. Vukla je, vozila, dovozila, radila sve. Kad je gledam sa strane, ne što je moja žena, ali Bilja je izuzetna osoba.
 

Ivan delija

Kada vam je bilo najteže?
- U vreme bomardovanja kada je Biljana bila trudna. Nismo znali gde ćemo, a lekari su preporučili Bilji da se negde skloni dok trudnoća malo ne odmakne. Gde se sve nismo sklanjali - u beogradski hotel Interkontinental, pa u Milanovac kod mojih, u Nemačku kod Biljine drugarice. Bilo je strašno. Vratili smo se kući u avgustu kada je sve malo utihnulo. I eto, sad kad gledam našeg Ivana koji me je u visini već pretekao, gledam kakav je delija i ne mogu da verujem kroz šta smo sve prošli.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.10.2014. 22:05
"...Bilja je u naš brak utkala sve - srce, dušu...Glupo je da hvalim svoju ženu, ali ona je brižna majka, požrtvovana supruga...... Kad je gledam sa strane, ne što je moja žena, ali Bilja je izuzetna osoba....." Браво Ацо, овако о жени прича муж који је воли и цијени !!! Желим Вам обома да у овом расположењу, љубави и узајамном поштовању дочекате и златну свадбу и 50 година брака богатији са четом унучади.... ЖИВЈЕЛИ !
Ponedeljak 13.10.2014. 22:09
А данас је све на извол'те само код оних примитивних, необразованих, агресивних, неталентованих за било шта јер само изношењем свог прљавог веша јавности на увид и могу макар на један дан да привуку пажњу на себе и ничим друго! Они то одлично и знају па се тиме и користе.....јадничци малени !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online