Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.07.2012.
14:12
S. Đurić - Vesti A

Crna Gora za tezge, Turska za uživanje

Već mesecima pevači se žale na manjak posla i para, ali kada je u pitanju odmor odrešili su kesu i ne žale novac za dobro letovanje. Iako se većina pevača već preselila na crnogorsko primorje gde pevaju, ovaj deo jadranske obale izbegavaju za porodični odmor, već će novac zarađen u Crnoj Gori potrošiti za uživanje u Turskoj, Egiptu ili na nekoj dalekoj, egzotičnoj destinaciji.

 

Ovogodišnji odmor Lepa Brena je započela porodičnim splavarenjem na Tari, a kao i prethodnih godina na more će odlaziti više puta tokom leta. Sa suprugom i decom verovatno će otići do Floride gde imaju kuću, a u planu je i krstarenje.

Nataša Bekvalac već je bila na Ibici, ali radno zbog snimanja spota, redovno gostuje na Crnogorskom primorju, pa se tu i tamo okupa, ali pravi odmor za nju biće kada sa ćerkom Hanom otputuje u Tursku.

BRČKANJE NA JAZU: Radmila Manojlović

- Jul je za mene radan, bez obzira što pevam na crnogorskom i hrvatskom primorju, a na pravi odmor idem u avgustu. Odmaraću se sa ćerkom Hanom, a društvo će nam praviti moja sestra Kristina sa svojom ćerkom Petrom. Mislim da ćemo ići u Antaliju - rekla je Nataša.

U Turskoj će ponovo letovati i Goca Tržan, naravno sa svojom naslednicom Lenom, ali i prijateljima.

- Planirala sam da odsednemo u hotelu Amar dolče vita koji se nalazi u Kemeru. Ne znam još kada putujemo, ali ne mogu da dočekam da krenem. Mnogo se radujem što ću uživati tih deset dana - kaže Goca Tržan, koja ne želi da priča koliko novca će odvojiti za odmor, ali prema podacima turističkih agencija u Beogradu deset dana u ovom hotelu košta oko 1.500 evra po osobi, s tim što će sigurno dobiti popust za devojčicu. Pošto nije radila osam meseci zbog kućnog pritvora, Ceca ovog leta neće lenčariti već će pevati skoro svaki vikend.

KONCERTI NA TRGOVIMA: YU Grupa
 

Kratak predah između tezgi iskoristila je da otputuje do Kipra i svoje kuće u Aja Napi da obiđe decu i snimi spot. Verovatno će, ako bude stigla još koji put otići do kiparskih plaža ovog leta.

Na Kipru, ali svega nekoliko dana boravila je i Severina Vučković sa sinom kao gost kod svekrve i brata njenog nevenčanog supruga Milana Popovića. Ali, pravi odmor za nju biće kada se sa sinom ispruži na nekoj od plaža u rodnom Splitu.

Najzaposlenija Grandova pevačica Radmila Manojlović već se brčka u moru i to na plaži Jaz nadomak Budve, ali samo za potrebe snimanja spota za pesmu "S mora na planinu". Kako je nedavno rekla, za nju odmor počinje u oktobru kada će sa dečkom Milanom Stankovićem otputovati na neku daleku, egzotičnu destinaciju. 

Keba voli dvorište


- Nemam još ništa zacrtano gde ću. Već tri godine nisam išao na odmor, pa ćemo supruga i ja možda do Crne Gore ili Turske. Ne volim daleko da putujem kada je u pitanju odmor. U poslednje vreme sve više mi se sviđaju šume i planine, a najlepše mi je u mom dvorištu gde se najbolje opustim - kaže Dragan Kojić Keba. 

 

Vredni rokeri


Većina rokera ovo leto provešće na sceni. Grupa Van Gog je zakazala koncertnu turneju, a kako uporedo pripremaju i novi album leto će provesti u studiju i na nastupima, a vredni su i članovi Ju grupe.


- Mi najviše i radimo leti i to po Srbiji. Organizuju se razni bajkerski skupovi, na kojima sviramo i pevamo, koncerti na trgovima i eto nam posla - kaže Žika Jelić. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online