Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 01.06.2011.
18:34
Alo A

"Cecina i Brenina nova pesma je sranje"

Izgleda da je JK imala mnogo veća očekivanja od Cecine i Brenine pesme dok ih je samo dan po izlasku okvalifikovala kao "sranje".

Cecina i Brenina pesma joj se ne sviđa

Jelena Karleuša je samo dan posle pojavljivanja Cecinih i Breninih pesama na Internetu rekla glasno šta misli: "Nisam očekivala baš OVOLIKO sranje od moje dve starije koleginice. Znate šta su nove pesme Dare Bubamare, Dunje Ilić i Seke Aleksić za ovo sranje? Ozbiljni hitovi", izjavila je JK.

Eto, i Seka i Dara dočekale su momenat da ih JK hvali, doduše preko Cecinih i Breninin leđa. Ali pohvali se u zube ne gleda...


Naime, Karleuša je na svom Fejsbuk profilu prokomentarisala singlove "Šteta za mene" i "Metak sa posvetom", tako što je oplela po Ražnatovićevoj i Breni, ali i pohvalila druge pevačice od kojih sa nekima nije u dobrim odnosima.

Iako nije napisala konkretna imena Cece i Brene, jasno je da je JK komentarisala dve folk zvezde, što su prepoznali i njeni prijatelji i počeli da daju komentare, ali spominjući imena Cece i Brene. Popularna JK je posle toga još nekoliko puta pisala na Fejsbuku, nijednom ne demantujući da je upravo na njih mislila, a iskoristila je priliku i da dodatno pohvali Seku Aleksić.

"Dunja - drugačija, originalna i progresivna, Dara-odličan pevač i odlična nova pesma, kratko i jasno - hit, Seka - veliki trud, prati trend i super nova pesma...", pojasnila je JK.


U pres službi Lepe Brene rečeno je da neće komentarisati Jeleninu izjavu dok su iz Cecinog PR tima uputili na producenta i kompozitora Aleksandra Milića Milija, koji je objasnio da je jedino publika merodavna da daje ocene.

"Kakva je pesma, govori reakcija publike, preopterećenost sajta, pa čak i ta želja pirata da se ukrade i postavi na što više sajtova. To je jedina merodavna reakcija", prokomentarisao je Mili, a saopštenjem se oglasila i Sekina pres služba.

"Seka je preokupirana promocijom novog singla 'Soba 22', a kao i dosad neće komentarisati ništa što je vezano za pomenutu osobu, rekli su iz Sekine pres službe, dok se Dara Bubamara, kojoj je Karleuša više puta u poslednje vreme upućivala komplimente, zahvalila koleginici.

"To je njeno mišljenje i hvala joj što je realna. Takođe, moram da joj se zahvalim što je nedavno pohvalila moj stajling u jednom nedeljniku. Ja ne bih da komentarišem tuđe pesme, a na estradi ima mesta za sve. Ne može svako uvek da ubode hit. Ja imam tu sreću da imam njuh za hitove", rekla je Dara, a zahvalnost Jeleni Karleuši izrazila je i Dunja Ilić, koja se takođe našla na spisku osoba kojima je upućen kompliment.

"Želim da se zahvalim Jeleni Karleuši, jer je za razliku od drugih koleginica, koje su sujetne i ljubomorne, zapazila moj uspeh i talenat. Što se tiče novih pesama Cece Ražnatović i Lepe Brene, ne bih mogla da se izrazim baš tako kao Jelena, ali nisam oduševljena njihovim novim singlovima", rekla je izjavila je Dunja.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.06.2011. 19:30
Publika je najbolji kriticar. U oba slucaja, (Ceca i Brena) je isto misljenje. To sto rade vise nema veze sa pevanjem. Vreme je da se povuku, imamo mi veoma talentovane mlade, prave pevacice! Neka se one cuju!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online