Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.08.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti A

Ceca peva na uvce za 30.000 evra

Pevači najviše vole da nastupaju na privatnim zabavama biznismena i tajkuna. Posla nema mnogo, a debelo se zaradi. Osim toga tajkuni su često spremni da odreše kesu i dovedu zvezde na svoje zabave samo kako bi posle mogli da se pohvale kako im je na uvce pevala ova ili ona pevačica.

Z. K. Munja
Skupa: Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović retko peva na privatnim zabavama, ne zato što je ne zovu, već zato što malo ko može da ispuni njene prohteve kada je honorar u pitanju. Na nedavnom privatnom slavlju jednog od najbogatijih Bugara ona je pevala za, kako se piše, 30.000 evra!

Isto toliko je u džep stavila i Lepa Brena koja je već decenijama izuzetno popularna, možda čak i popularnija od Cece, u Bugarskoj. Zato ne čudi što su obe te večeri bile raspoložene za slikanje, pa je u jednom trenutku Brena sela Ceci u krilo zarad fotkanja.

A. Čukić
Peva za sve pare: Severina Kojić

Među najskupljim pevačicama u regionu, kada su nastupi na privatnim veseljima u pitanju je i Severina Kojić. Njen honorar je oko 20.000 evra, ali svi dogovori su mogući. Hrvatska zvezda i srpska snajka se tako nedavno dobro oparila u Makedoniji gde je za tri nastupa - na jednoj svadbi, proslavi rođendana i proslavi godišnjice firme zaradila čak 60.000 evra.

Žurka u avionu

- Obično je na privatnim žurkama veća zarada jer osobe koje prave žurke ili proslave zatvorenog tipa i angažuju pevače, svakako imaju više novca. Bakšiš na ovakvim zabavama je takođe veći, a nekad se dešavalo da bude i po nekoliko hiljada evra. Najneobičnije mesto gde sam radio privatnu žurku bilo je u avionu. Zabavu je pravio jedan biznismen, a pored mene bilo je još dosta pevača - priča Danijel Đurić.

N. Đurović
Ne priča o novcu: Rada Manojlović

Izuzetno tražena je i Radmila Manojlović koja ume da napravi dobru atmosferu, a često je na privatne zabave zovu političari i sportisti. Njena cena naglo je skočila kada je pre nekoliko godina pevala na privatnoj zabavi Novaka Đokovića. Ona ne bira mnogi i ide svuda gde je pozovu, a o honorarima ne želi priča.

- Političari me vole jer sam diskretna i nikada ne pričam ko mi je dao koliki bakšiš ili koja mu je omiljena pesma. Ma, svima sam omiljena. A, kako i ne bih bila kad znam sve pesme i umem s ljudima. Niko ne voli da priča koliko je para potrošio kad se opustio i kako se ponašao. Ja smatram da je nepristojno pričati o tome - rekla je nedavno Rada. I njena koleginica Dara Bubamara nerado govori o novcu, ali nije tajna da je među traženijim pevačima kada su u pitanju nastupi na privatnim zabavama.

- Koliko je moj honorar na privatnim žurkama ostaće moja tajna. Pevala sam na mnogim zabavama i cena je uvek bila različita. Ako proslavu pravi moj blizak prijatelj raspoložena sam da pevam i za džabe. Precizan cenovnik ne postoji, jer sve zavisi od više faktora, a povodi su najčešće rođendani, veridbe, rođenje dece - priča Dara koja se seća i najneobičnijeg poziva.

- Jedan dečko me je pozvao da budem gost na brodu na kome će zaprositi svoju devojku, koja mene obožava. Prosidba uz moje pesme je trebalo da bude specijalno iznenađenje. Ali, ovaj poziv sam odbila, jer ne želim da nekome otkaže srce od uzbuđenja - dodaje Dara Bubamara.

Ista cena za sve

- Za sve važi ista cena, bilo da je klub, svadba ili privatna žurka. Imam iskustva s privatnim žurkama i uglavnom sam bila specijalni gost na punoletstvima. Iako honorar nije veći, na privatnim zabavama uzmem više bakšiša, publika je razigranija i opuštenija jer je u krugu bližih prijatelja. Imam lepa iskustva sa ovakvih zabava, a fenomenalno sam se provela, recimo, u Beču gde sam pevala na proslavi punoletstva - kaže Katarina Grujić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online