Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.01.2011.
17:46
V. Tasić - Vesti A

Ilda: Stidim se da tražim pare od oca

Ilda Šaulić (32) važi za jednu od najelegantnijih pevačica na estradi, pa ne čudi što mnogi misle da skupe, firmirane toalete plaća njen otac Šaban. Međutim, ona tvrdi da od kada je kročila na estradu izdržava samu sebe.

Ilda Šaulić: Dobro se snalazi na estradi i bez pomoći oca Šabana Šaulića
 


Pre dva dana vratila se iz Venecije gde je snimila spot za pesmu "Promaja", a kako ističe finansirala ga je sama od novca zarađenog pevanjem.
 

- Svojim bajkovitim pričama u kojima nema mnogo istine pevači su iskrivili sliku o estradi. Znam, čarobno i skupo zvuči kada se kaže da sam snimila spot u Veneciji, ali verujete da nije. Sela sam u auto sa šminkerom, snimateljem i rediteljem, poneli smo kameru i odradili posao u prelepom ambijentu. Nije red da pričam koliko me je sve to koštalo, ali verujte da je daleko od onoga što se misli. Sve što zaradim, ulažem u posao - kaže Ilda.
 

A, od čega živite i plaćate svakodnevne troškove?

- Takođe od onoga što zaradim. Bilo bi tužno da u ovim godinama, pevanjem ne mogu da izdržavam samu sebe! Sama sam, nemam dece, ne moram da brinem o porodici i valjda mogu da zaradim toliko da ne crknem od gladi. Kada se udam, kada budem imala svoju porodicu, valjda će i muž nešto pomoći... Znate kako, koliko imam - toliko se i pružim.
 

Priča se da 2.000 evra mesečno trošite samo na šminku, a gde je garderoba i ostalo?

- Čula sam i ja tu priču, koja nema veze sa mozgom. Verujte mi da u ovoj državi niko toliko ne troši na šminku. Ja bih pre sebi uplatila putovanje na Mauricijus, nego toliko para potrošila na šminku. Kažem vam, pevači prave krivu sliku o zaradama, o kupovini basnoslovno skupih stvari. Smešno! Forsiraju priče o milionima, avionima i kamionima, a miliona nema nigde, sem u Holivudu, a daleko smo mi od Holivuda.
 

Da li vam je tata Šaban, kako se pričalo "zavrnuo slavinu", ne daje vam više pare, pa zato izdržavate samu sebe?

- Ma kakvi, tata je uvek bio široke ruke. On nam je toliko toga u životu omogućio da bih crkla od sramote da me i danas izdržava.
 

Stil se ne kupuje novcem
 

- Firmirane stvari ne volim i ne kupujem "od juče". Ko ne voli skupo i lepo? Ali, ja takve stvari ne nosim po svaku cenu. One nisu garant stila. Gledam samo šta mnoge pevačice natovare na sebe, sve skupo i firmirano, a izgledaju katastrofalno. Znači, nije štos u tome. Stil se ne kupuje novcem, a to mnogi na estradi ne znaju - smatra Ilda.

Potražite li nekad neku paru, bar za račune ili benzin?

- Verujte da bi me bilo sramota da mami i tati pokucam na vrata i zatražim pare za račun za struju ili telefon. Oni su uvek tu, znam da mogu da računam na njih u svakom smislu, pa i u finansijskom. Ali, stvarno ne bi imalo smisla.
 

Umete li sa novcem? Čak uspevate da uštedite za skupe, firmirane stvari?

- Volela bih da umem bolje da baratam sa novcem. Možda ću jednog dana i naučiti da budem ekonomičnja. Tu sam na tatu, široke sam ruke. Muzičari dobro znaju da umem da im dam sve što imam. Umem da preteram. Ali, pošto sam sama i nemam odgovornost prema bilo kome drugom - može mi se. Naravno, kad budem osetila da moram da štedim, naučiću i to.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online