Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.07.2017.
03:00
S. Đurić - Vesti A

Težak teret slavnog prezimena

Singlom "Druga liga" Stefan Živojinović smelo je zakoračio na estradnu scenu. Neće mu biti lako, jer je sin Lepe Brene, ali on je rešio da dokaže da i za njega ima mesta na estradi zbog njegovog talenta, a ne zato što je nečiji sin. Stidljiv i lep dečko koji neodoljivo podseća na svog oca Bobu, završio je fakultet u Americi, ali je ipak odlučio da se okuša kao pevač.

N. Đurović
Pristojan momak: Stefan Živojinović

- Oduvek sam voleo da pevam, sviram i zabavljam ljude, odmalena to nosim u sebi. Odlučio sam da se hrabro i potpuno posvetim muzici, ali nisam opterećen rezultatima. Cilj mi je da se maksimalno posvetim pevanju, da izgradim pristojan imidž, da sve bude kulturno i fino, jer smatram da to nedostaje na našoj javnoj sceni. Fali nam to neko džentlmenstvo, ako se to tako može nazvati, i uveren sam da je to pravi put - kaže Stefan.

Na podršku roditelja apsolutno računa, jer je svestan da je još mlad.

- Od tate i mame još uvek učim, pitam, tražim savet. Mnogo toga još ne znam, a odgovornost je velika.

Kad se pojavila u javnosti Marija Šerifović je bila pre svega ćerka Verice Šerifović. Ali, nije prošlo mnogo i ona je majku prevazišla. Posle pobede na Evrosongu 2007. Verica je s ponosom isticala da je "prepoznaju kao majku Marije Šerifović..."

Instagram/nikolarokvic

Popularna braća

Braća Nikola i Marko Rokvić prvo su bili poznati kao sinovi legende narodne muzike Marinka Rokvića. Međutim, vremenom su izgradili sopstvene karijere, prvo Nikola pa Marko. Mladi Rokvići su uspeli da se izbore za svoje mesto na estradnom nebu i izađu iz senke popularnog oca. Sinovi i otac često zajedno i zapevaju.

- Ja ne verujem u to da se zvezde stvaraju, zvezde se rađaju - izjavila je Marija u jednoj TV emisiji.

Ona je jedna od retkih koja je uspela da prevaziđe roditelje i postane uspešnija od majke.
Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac i dalje je u maminoj senci. Doduše, ona je odabrala drugačiji muzički pravac u odnosu na majku, uspela je donekle da izgradi sopstveno ime, ali je više poznata po atraktivnom izgledu i kao ćerka, nego kao pevačica.

Z. K. Munja
Šaban Šaulić sa ćerkom Ildom

Ilda Šaulić uvek je s ponosom pričala o svom ocu Šabanu i isticala da joj slavno prezime nikada nije bilo teret.

- Ne smeta mi kad mi kažu Ilda Šaulić pevačica i ćerka Šabana Šaulića. To mi nikada nije bilo opterećenje, naprotiv. Bogu hvala, izborila sam se za sebe. To što sam Šabanova ćerka je za mene samo privilegija - rekla je Ilda.

Instagram/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović

Popularna zbog majke

Anastasija Ražnatović jedna je od onih mladih dama koje se konkretno ne bave ničim, ali ima armiju fanova samo zato što je ćerka Cece Ražnatović. I dok njena mama hvali njen talenat, ona te hoće, te neće na estradu. A dok ne stane za mikrofon slika se, pući i kači fotke na Instagram.
- Svesna sam da sam popularna zbog majke, jer ja zaista nisam ništa uradila u životu da mogu da kažem da je to zbog mene - rekla je jednom prilikom Anastasija. Ta virtualna popularnost smeta njenoj majci, ali...
- Moju decu ljudi prate putem društvenih mreža. To ne može niko i ništa da se spreči. Dok budu zanimljivi medijima to će tako biti. Kad prestanu da budu zanimljivi to će stati. To je prosto tako - rekla je Ceca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online