Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 26.02.2011.
08:00
smedia.rs A

Kako doživeti orgazam baš svaki put?

Ženski uzastopni orgazmi ili pak zajedničko doživljavanje vrhunca neiscrpna su tema razgovora, a u svrhu što većeg užitka raskrinkali smo mit o orgazmu te otkrivamo njegove najdublje tajne.

Žene su dobile dar od prirode da uživaju u nekoliko orgazama zaredom
 

Da se ženski orgazmi znatno razlikuju od muških znamo, no ženski uzastopni orgazmi ono su što muškarce fascinira, a nekim ženama se čini nedostižnim. Ipak, činjenica je da je priroda ženama omogućila uživanje u nekoliko orgazma zaredom.


Za taj neverovatni užitak odgovornim se smatra razlika između vaginalnog i klitoralnog orgazma koji su omogućeni nervnim završecima. Živci odgovorni za klitoralni orgazam imaju više završetaka i možda je upravo to razlog zašto žene doživljavaju više klitoralnih nego vaginalnih orgazama.


Zajedničko doživljavanje orgazma nije nemoguće

Živci odgovorni za vaginalni i klitoralni orgazam isprepliću se te možda upravo u tome leži tajna ženskog uzastopnog orgazma na koji utiču osetljivost G-tačke i želja za eksperimentisanjem u novim pozama te isprobavanje novih seksi trikova.


Razgibavajte vaginalne mišiće

Za doživljavanje fantastičnog orgazma od velike pomoći može bito razgibavanje i jačanje vaginalnih mišića koje je vrlo jednostavno izvesti. Stiskanjem karlice podstiču se jače kontrakcije za vreme doživljavanja orgazma koji osiguravaju njegov veći intenzitet i duže trajanje. Preporučuje se tri puta dnevno u trajanju od dvadesetak minuta stezati vaginalne mišiće, malo ih zadržati te opustiti. Praktikovanjem ove jednostavne vežbe, žene sebi mogu osigurati jače osećanje orgazma te veći užitak.

Menjajte poze, odlažite orgazam

Praktikovanje nekoliko različitih stimulacija za vreme seksa je odličan preduslov za dobar orgazam. Izmenjivanje poza te praktikovanje oralnog seksa osiguraće vam vatreni doživljaj. Odgađanje orgazma i suzdržavanje od njega je još jedan u nizu trikova koji pojačavaju orgazmički intenzitet i pružaju vam nezaboravan osećaj.


Tehnika suzdržavanja od doživljavanja orgazma omogućiće vam da znatno duže ostanete na vrhuncu uzbuđenja. Na taj način povećaće se nivo endorfina, hormona sreće i zadovoljstva te će trenutak doživljavanja orgazma biti poprilično intenzivan.


Eureka: Žene i muškarci nisu isti

Zajedničko doživljavanje orgazma, partnerima je posebno iskustvo koje pruža neverovatan doživljaj. No, ono nije česta pojava, a razlog tome je što žene i muškarci vrhunac užitka najčešće ne doživljavaju na isti način. Dok žene vrhunac doživljavaju najčešće oralnim seksom i stimulacijom klitorisa, muškarci će uživati u orgazmu za vreme penetracije.


Razlika je i u brzini doživljavanja orgazma, gde prednjače muškarci koji mogu stići do vrhunca znatno brže nego žene. Za zajedničko doživljavanje orgazma trebalo bi pronaći pozu ili tehniku u kojoj je muškarcu potrebno više vremena, a ženi manje vremena za dostizanje vrhunca.


Korisne seksi igračke

Seksi igračke mogu biti od znatne koristi te dodatno začiniti seksualni život i omogućiti orgazam koji se pamti. Tako ne treba prezati niti pred uvek maštovitim vibratorom koji može pružiti puno zadovoljstva.


Poza u seksu igra značajnu, ako ne i presudnu ulogu. Dok će žene iz određenih poza lako i bez problema uživati u orgazmu, u drugim pozama dostizanje vrhunca biće gotovo nemoguće. Poza u kojoj je žena na muškarcu upravo je jedna koju žene ističu kao onu u kojoj najlakše mogu doživeti orgazam, a muškarci usporiti ejakulaciju.


U svrhu produženja seksualnog odnosa i eventualnog zajedničkog orgazma, ejakulacija kod muškaraca se može usporiti laganim povlačenjem testisa. Na taj način njegov orgazam će se odgoditi, a partnerka će dobiti potrebno vreme za dostizanje vrhunca.

POVEZANE VESTI

Subota 26.02.2011. 22:41
sve u svemu se svelo da je vibrator najpouzdaniji za zenu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online