Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 29.12.2010.
11:18
Vestionline A

Postignite orgazam istovremeno!

Nudimo vam načine kako postići za mnoge ideal seksualnog odnosa - istovremeni orgazam!

Za istovremeni orgazam samo treba savladati prave tehnike

Istovremeni orgazam je za mnoge nešto tako čudesno i nedostižno da je postao naprosto mit. Drugi opet tvrde da je istovremeni orgazam potpuno moguć. Potrebno je samo savladati prave tehnike i dovoljno se poznavati. A postoje i treći koji kažu da je zapravo istovremeni orgazam nešto što se kao vrednost pojavilo pre svega u ljudskoj mašti i da u suštini nije ništa posebno.

Pre svega da zahteva previše truda za prilično mršavu nagradu. Je li istovremeni orgazam mit ili svakodnevica zapravo nije važno. No svakako je moguć. Za shavtanje i postizanje istovremenog orgazma je da sebi iz glave najpre izbijete likove koje ste navikli da gledate na televiziji. Istovremeni orgazam se sigurno ne dogodi na takav način i u nekoliko minuta. Takođe vas tamo neće odvesti preterano analiziranje vaših orgazama. Pre će vas mučenja te vrste odvesti dalje od željenog cilja.


Istovremeni orgazam shvatite kao obogaćivanje, dodatni bonus kod seksa, a ne kao obavezu. Zašto ga mnogi tako žele postići? Jer pruža dvostruki užitak - dva orgazma. Većini ljudi se sviđa da gledaju partnera dok mu dolazi vrhunac zbog užitka što mu ga pruža, a ako ga istovremeno i on doživi, za mnoge je to poput trešnje na šlagu.

Zašto istovremeni orgazam za mnoge nije svakodnevica?

 

Jedan od razloga leži u odgovoru koliko je vremena potrebno ženi i koliko muškarcu da doživi vrhunac. Mnogo žena ionako ima teškoće s postizanjem orgazma, a kamoli da im on dođe tako brzo kako može doći njenom partneru. Drugi se problem nalazi u najkarakterističnijim položajima. Misionarski položaj, u kome muškarac gura penis duboko unutra i van takođe nije onaj koji će vas zajedno odvesti do neba. Treći problem je tehnika uguravanja. Snažnije i brže je prikladni slogan za olimpijske igre, no nikako ne za postizanje ženskog orgazma. Što će snažniji biti pokreti, brže će mu doći i kroz malo vremena će biti kraj veselja.


Kako do istovremenog orgazma?
Rezervirajte dovoljno vremena za predigru

Seks je igra koja ima svoje zakonitosti. Nikako ne varajte, jer nećete imati željene rezultate. Prva je zakonitost da nema kratica. Ako sebi ne date dovoljno vremena za predigru i ako muškarac ne zna zadržavati orgazam, najverovatnije jedno od vas neće tu igru odigrati do kraja. Seks nije takmičenje formule jedan, penis nije Ferrari, a ona nije staza koja izdržava u svim uslovima.


Pomozite sebi seksualnim pomagalima

 

Treća zakonitost je dakako korišćenje mašte i seksualnih pomagala. Koristite sve što vam mašta dozvoljava - igračke, jezik, prste... ako žena za vreme seksa želi koristiti vibrator, to ne znači da ste loš ljubavnik, nego da je jako svesna svih mogućnosti koje postoje i odlučna je u tome da ih iskoristi! Uzajamno oralno zadovoljavanje je način, koji mnogima pomaže do istovremenog orgazma. Reč je dakle o igri koju na više nivoa morate izvesti vrlo taktično od početka do kraja.

Pritiskanje na kočnice je ovde itekako značajno i dobrodošlo. Zadržavanje orgazma je nužnost. Za vreme predigre i za vreme polnog odnosa nemojte se usredsrediti samo na jednu tačku.

Zadržite ejakulaciju

Jedan od znakova da se muškarac približava orgazmu je da se njegovi testisi stisnu bliže ka penisu. Kada prepoznamo taj znak, možemo testise lagano povući prema dole i time odgoditi orgazam. Pritisak na tačku između anusa i testisa ima isti učinak odgode orgazma. Budite oprezni da ne preterate, jer predugo i presnažno pritiskanje na tu tačku može biti opasno.


Za istovremeni orgazam odaberite pravi položaj

Druga zakonitost je da prelaženje po jednoj te istoj tački jednostavno nije dovoljno za pobedu. Različite poze i pritiskanje na što više dugmića istovremeno oduzeće vam inače nešto više vremena, ali uspeh je osiguran. Misionarski položaj je istrošen – iako pruža mnoge emocionalne užitke pri ljubljenju, u mnogim slučajevima je potpuno neupotrebljiv.

Poza, koje vode i do ženskog orgazma ima više, a zajedničko im je to da moraju uključivati klitoris i mogućnost milovanja prsiju. Ukratko, poze koje su usmerene samo na nabijanje, kod većine žena neće polučiti željeni učinak. No, učinka će biti ukoliko počnete brže gurati kada primetite da je zaista već neposredno pred vrhuncem. Muškarac lakše požuri i ulovi ženu kada vidi da će joj doći nego obrnuto. Iako i žena nadzire svoj orgazam- najlakše tako da sama trlja svoj klitoris, jer ona sama dobro zna na koje točke mora pritisnuti. Položaji kod kojih istovremeno s guranjem penisa pritišćete i na klitoris, vrlo su dobrodošli.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.12.2010. 12:31
Misionarska poza,ljubav,bliskost,dobro poznavanje partnera.. zelja za sexom..i orgazam je zagarantovan! :D Ko kaze da mora biti u isto vreme?? Uopste ne mora.. Vazno je da se svrsi..a kad,nije toliko bitno. :))
Petak 07.01.2011. 10:57
i tata bi sine
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online