Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 10.04.2014.
08:00
cosmopolitan.rs A

Doživite vaginalni orgazam

Retko koja žena će vam reći da može da doživi orgazam samo putem penetracije. Žene koje ga nisu otkrile, mogu početi da se osećaju kao da nešto sa njima nije u redu, a naročito onda kada im tip posle dva i po minuta jednoličnog prodiranja uputi ozbiljno pitanje: Zar nisi svršila?

Da se razumemo, najbitnije je da uživate, a orgazam može da se zove kako hoće
 

Muškarci su opsednuti vaginalnim orgazmom iz nekoliko očiglednih razloga: Porno filmovi, žele da misle o svom penisu kao neprikosnovenoj seks alatki, žele da stvari budu jednostavne, kao što su kod njih…

Važno je razjasniti jednu stvar – drage žene, dokle god uživate sve je u redu. Ipak, ako želite da nastavite sa istraživanjem svog tela i otkrivanjem novih užitaka, bacite se u pohod i bez panike ako na kraju ne uspete.

Dobar start, ako želite da pokušate, jeste da potražite svoju unutrašnju tačku zadovoljstva, poznatiju kao G-tačku. U istraživanju iz 2011. godine, urolog sa Jejla je došao do zaključka da je G-tačka, zapravo samo produžetak klitorisa.

Doktorka Emili Morze, seks ekspert sa Instituta za napredna istraživanja ljudske seksualnosti, kaže da Keglove vežbe zaista mogu mnogo da pomognu da produbite senzibilnost unutrašnjosti vagine. Kada su mišiće čvršći tamo dole, lakše je locirati G-tačku. Ona takođe predlaže i seks igračke koje su zakrivljene na vrhu, jer će lakše dopreti do mestašca koje tražite.

Najbolje poze za dostizanje vaginalnog orgazma

 

AKada je u pitanju istraživanje sa partnerom, Morze predlaže pozu otpozadi. Ova poza je odlična za maksimalnu stimulaciju G-tačke. Ali je važno zauzeti pravi položaj.

 

Njegov penis će stimulisati tačku ako stanete na "sve četiri" i izvijete leđa tako da vam glava i guza budu izbačeni, a stomak se približi podlozi. Neka vam ruke ostanu ispravljene i dospećete u takozvanu joga pozu - "Položaj krave", koja bi trebalo da vam osigura dobru stimulaciju G-tačke. Neka vas on uhvati za kukove i počne da prodire, a pokret penisa će sam voditi na dole, ka cilju.

 

Druga dobra poza je žena na vrhu. Kada ste vi na njemu, imate kontrolu u svojim rukama i možete da odredite dubinu prodiranja, brzinu i ugao. Da biste pogodili G-tačku, trebalo bi da se nagnete unapred ili unazad (a možete i da kombinujete), eksperimentišući sa brzinom i pritiskom. Na kraju krajeva, u kojoj god da ste pozi, neće smetati ni ako uključite stimulaciju klitorisa i time pojačate zadovoljstvo, kako god se zvao taj orgazam koji ćete na kraju postići!

POVEZANE VESTI

Petak 11.04.2014. 08:03
chitam juche komentare povodom teksta o golubovicu i silikonki gde svi kritikuju vesti zashto se pishe o njima,a za mene je ovaj tekst milion puta destruktivniji.secate se kada je pre par godina na ovom sajtu osvanuo tekst o metodama onanisanja,te kao metoda predlozeno da se uzme hleb ili kifla i u to zabode penis...(valjda je autor gledao americka pita) pa se ja pitam jeli autor teksta chuo za boga ili vesti za autore ovakvih tekstova biraju sataniste jer mi se chini da ni ateisti iz poshtovanja nebi tako neshto pisali.one bolesnike koji sex dozivljavaju kao primarnu potrebu u zivotu,mogu sve ove tehnologije sakacenja dushe da preuzmu i na nekim drugim sajtovima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online