Petak 31. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
Sreda 13.08.2014.
12:00
B. R. - Foto: Vesti A

Hiljadu evra iz Izerlona za naše štićenike

Ako je tačna ona narodna da čovek vredi onoliko koliko je dobra učinio, onda je anonimni donator iz Izerlona u Nemačkoj, biznismen Z. T., rodom iz Zemuna, čovek koji se dosad zlatnim slovima upisao u knjigu najvećih darodavaca Humanitarnog mosta "Vesti" - prvi među jednakim.

Podrška Nešićima: Faksimil pisma iz Sidneja
 



I poslednju humanu misiju obavio je ovih dana u beogradskom dopisništvu "Vesti", gde je svratio u prolazu između brojnih obaveza, darujući 1.000 evra za žrtve poslednjih poplava, ali odvajajući od ove sume i deo predviđen za stipendiranje talentovanih đaka. Zahvalnost nije očekivao, jer kako sam kaže, sve što daje drugima, njemu se uvek dobrim vraća u životu. Kao i do sada, jedini uslov ovog Srbina široke duše i široke ruke, koji već četiri decenije živi u inostranstvu sa svojom porodicom, bio je da novčani prilozi stignu na prave adrese i u prave ruke, o čemu ćemo ga informisati u narednim brojevima našeg lista.

Poklon paketi

U Beograd je uz 100 evra stigao i treći paket anonimne darodavke J. S. iz Memingena u Nemačkoj, a koji je namenjen porodici Zene i Mirzete Mustafić kod Novog Pazara. Takođe pristigli su i novi poklon paketi vredne i plemenite Nadežde Radović iz Vizbadena.


Ni zemljaci iz Australije ne posustaju: u beogradsko dopisništvo stigao je uredno i na vreme, baš kao i svaki mesec prilog od 150 AUD od porodice Đukić iz Melburna, Tee i Aleksandra, ljudi koji su se dobre volje prihvatili izdržavanja porodice Stanković iz Leskovca, samohrane majke Slađane i njenog sina Kristijana. Takođe i prilog od 120 AUD, donacija već poznate dobročiniteljke gospođe Gordane iz Vulongonga u Australiji, obradovaće porodicu Stanković iz Barelića kod Vranja i njegove ukućne, suprugu Jagodu, sina Slavišu i ćerku Anu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Dar od srca, 100 AUD poslala je porodici Nešić iz južne Srbije, a koja je nedavno dobila prinovu - bebu Kristinu, plemenita R. Kovačević iz Sidneja, uz toplo, popratno pismo u kojem između ostalog poručuje: "Vidim da ima još hrabrih osoba kao što je Negoslava Nešić koja je rodila deveto dete... I sama potičem iz velike familije, i znam da je preče biti duhovno bogat nego materijalno... Nešićima želim sve najbolje, najviše dobrog zdravlja, steće i veselja..."

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online