Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 18.03.2011.
14:03
V. Tasić - Vesti A

Lepa: Ero, čekam javno izvinjenje

Lepa Lukić (71) često ističe da voli sve da proba, pa ne čudi što se za godinu dana takmičila u dva rijaliti šou programa. Učešće u Velikom bratu VIP pre više od godinu dana koštao je višedecenijskog prijateljstva sa Andrijom - Erom Ojdanićem.

Ne brine za honorar: Lepa Lukić posle izlaska iz Dvora
 

Mesecima posle toga su se prepucavali po novinama, mahali tužbama, ali sada su se glave ohladile, pa postoji mogućnost i da se pomire. Ali, kako kaže Lepa, pod jednim uslovom da joj se Era javno izvini.


- Ja nisam zlopamtilo. Ako me nije uvredio za 43 godine, koliko se poznajemo šta mu je trebalo da me vređa u Velikom bratu? Da smo mi ranije bili u lošim odnosima, pa da razumem, ali ovako... - kaže Lepa.


Kako staviti tačku na vaš sukob?
- Ja o njemu nisam rekla ništa loše, već on o meni. Ako mi se izvini javno i to kaže za novine - oprostiću mu. Probao je on već da mi priđe. Sreli smo se na jednom snimanju, on je stao ispred mene i raširio ruke kao ne dozvoljava mi da prođem i smeškao se. Zaobišla sam ga i ni reč nisam rekla. Samo neka javno kaže da je pogrešio i sve mu je oprošteno.
 

Posle izlaska sa Dvora da li ste uspeli da pročitate komentare i reakcije na vaše ponašanje u zamku?
- Ma šta ima da gledam ili čitam? Ne treba mi to. Možda bi nešto moglo da me iznervira, pa da mi skoči pritisak. Baš me briga, to je za mene ionako završena priča.
 

Uželela se pevanja

Da li ste se uželeli pevanja?
- Jao, jesam i jedva čekam da zapevam. Već sledećeg četvrtka ću pevati u restoranu Dva putića koji je otvorio moj bratanac. Nije im išlo baš sjajno dok sam bila na Dvoru. Posao je mirovao, pa moram malo da popravim stvar. Mnogo ljudi je dolazilo da me tamo vidi i čuje. Šta ću, moram da pomognem bratancu i njegovoj porodici, za njih radim - iskrena je Lepa.

Da li ste na Dvoru naučili da štedite?
- Ma kakva crna štednja! Nikad u životu nisam umela da štekujem pare. Nisam to činila ni u rijalitiju. Kupovala sam hranu za sve, odbijala poslove na kojima sam mogla da zaradim, častila sam sve, pravila krofne... Ne pušim, ne pijem, nisu mi trebali zlatnici za piće i cigarete, pa sam drugima davala.
 

Zašto se niste držali dogovora sa reperom Ivanom Ivanovićem Đusom da se udružite, stavite zajedničke zlatnike na gomilu i posle podelite nagradu od 10.000 evra?
- Ne bi on ni uzeo zlatnike od mene. Šta ću mu ja, kad je on znao da ima najviše para. Da je uzeo i moje, morao bi da da procenat i onima koji su meni ostavili svoje zlatnike. Njemu ortakluk sa mnom nije ni trebao.
 

Da li se osećate kao moralni pobednik?
- Ja sam ostala u sendviču između dva momka i odlično se osećam zbog toga. To što sam ostala sa njima dvojicom je moja moralna pobeda. Svaka njima čast, na mlađima svet ostaje. Kad smo svi ostali do kraja, znači da smo svi pobedili, ali Ivan je uzeo pare.
 

Plašite li se da ćete ostati bez honorara, jer svoje pare još nisu dobili ni učesnici Farme?
- Što da se plašim? U mom ugovoru stoji rok od mesec dana za isplatu honorara. Otkud ja znam da oni još nisu dobili pare? Nije moje da dajem bilo kakve prognoze. Zar da pričam bezveze i da samoj sebi skačem u stomak. Ima vremena, pa ćemo videti šta će biti.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.03.2011. 09:07
ajde ero. nemo da si peder.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online