Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 05.02.2016.
15:40
Vestionline A

VIDEO: Obama kao đavo u centru Moskve!

Na zgradama u centru Moskve u noći između četvrtka i petka projektovan je animirani zapis u kome američki predsednik Barak Obama jednu za drugom guta zastave raznih zemalja, a sve se završava velikim „proročkim“ natpisom.

youtube.com
Demonski izraz Baraka Obame

Obami izrasli rogovi!

Video zapis prvo je projektovan na zgradi u ulici Bolьšaя Bronnaя 29 u kojoj se nalazi prvi Mekdonalds restoran koji je otvoren u ruskoj prestonici, prenose ruski mediji. 

U prikazanoj animaciji američki predsednik guta jednu za drugom zastave Iraka, Avganistana, Sirije, Ukrajine i Libije. A posle svake pojedene zastave Obamino lice poprima fizionomiju đavola, koža mu postaje tamno-crvena, a na čelu se pojavljuju rogovi.

Video zapis iz scene u scenu prati broj poginulih tokom ratova i revolucija u pomenutim zemljama. Na kraju klipa ispisana je rečenica "Obama welcome to the Hague tribunal in 2016“ (Obama dobrodošao u Haški tribunal 2016. godine).

"Obama ubica broj 1"

Protekle nedelje Obami je takođe poslata poruka iz centra Moskve. Na zgradi preko puta američke ambasade 27. januara osvanuo je plakat sa likom američkog predsednika i natpisom na engleskom "Obama ubica broj 1". Ista sintagma bila je laserski projektovana i na zgradi američke ambasade.

Ruski portali tim povodom podsećaju da se američki predsednik nije držao svog obećanja datog pre nekoliko meseci i da završava mandat intervencijom u Siriji i Iraku, iako je ranije izjavio da ni jedan američki vojnik neće kročiti na sirijsku zemlju. 

Kasnije je predstavnik Stejt departmana Mark Toner izjavio da se Vašington ne slaže sa autorima plakata o predsedniku SAD Baraku Obami, ali da smatra da sloboda izražavanja mora svuda da postoji.

POVEZANE VESTI

Petak 05.02.2016. 16:36
Umro Barak Obama. Posle 10 godina pitao je Boga da ga pusti da poseti Zemlju, kako bi video u kakvom stanju je Amerika. Bog ga je pustio. Obama dolazi u Njujork, ulazi u bar, naručuje pivo i pita konobara šta misli o tome kakva im je sada država i kakve probleme ima. Konobar se začudio pa mu reče: – Koji problemi? – Pa znaš, Irak, Avganistan, Sirija, Ukrajina – odgovorio mu je Obama. – To je sve rešeno, sad je tamo mir i sve je naše – uzvratio mu je konobar. – A Evropa, Afrika, Bliski istok? – raspitivao se Obama. – Gospodine, mi smo sada carstvo, ceo svet je naš! – reče mu konobar. Obama, sav oduševljen, ponosan i zadovoljan, ispio je pivo do kraja, pa reče konobaru: – Hvala ti prijatelju, koliko sam dužan? Na to mu je konobar odgovorio: “Tri rublje“.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online