Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 24.01.2015.
19:49
Blic A

"Obama je opterećen zdravom ishranom"

- Obama je opsednut zdravom ishranom, a njegov najveći porok bile su cigarete, koje je uspeo da ostavi - otkriva Redži Lov (33) u novoj knjizi.

youtube.com/cybernewss24
Strogo vodi o ishrani: Barak Obama

Delo Power Forward: My Presidential Education“ ("Snaga napred: Moje predsedničko obrazovanje), koje izlazi početkom idućeg meseca, izneće detalje o privatnom životu američkog lidera koji su dosad čuvani u tajnosti.

Lov je četiri godine radio u Beloj kući, kao lični asistent Baraka Obame. Posao mu je bio da se postara da svi njegovi zahtevi budu ispunjeni, bilo da je u pitanju miting u okviru predizborne kampanje ili zvanična poseta inostranstvu.

- Bio je izuzetno izbirljiv po pitanju cipela. Morale su da izgledaju baš kako je on hteo i da budu savršeno udobne. Nervirao se oko sitnica, kao što je širina pertli - kaže Lov.

Kako bi skratio muke, Obamin bivši pomoćnik je organizatorima događaja unapred slao fotografije idealnih cipela i molio ih da nabave vunene čarape.

Prema njegovim tvrdnjama, predsednik je podjednako detaljne zahteve imao i kada je reč o hrani. Pre nekoliko godina je prešao na specijalan režim ishrane kojeg se, navodno, pridržava i dan-danas.

- Svaki put kada bih naručio brzu hranu, govorio mi je: "Redži, te stvari će te ubiti“. Hamburgere i picu je jeo samo za slikanje, a pohovano izbegavao u širokom luku. Jednom je iz kutije muslija povadio sve komadiće čokolade jer nije hteo da ih jede - otkriva Lov.

Lider SAD je izričito naglašavao da u svojoj ostavi ne želi da vidi energetske pločice i slatke žvake, ali je zato svakodnevno konzumirao žvake sa dva miligrama nikotina kako bi ostavio cigarete.

Iako vrlo strog prema sebi i istrajan u samokontroli, Obama je u odnosu sa drugima mnogo opušteniji, tvrdi Redži Lov. Predsednik, navodno, rado zbija šale sa osobljem.

- U jeku predizborne kampanje primetio je da smo svi iscrpljeni pa je rekao: "Mogli bismo sutra da uzmemo slobodan dan i odemo u striptiz klub“ - seća se bivši asistent američkog predsednika.

Subota 24.01.2015. 20:04
Izgleda da su srbi opterećeni Obamom.
Subota 24.01.2015. 20:09
Обама,једини начин да очувате своје здравље је да једете оно што не желите,пијете што не волите и чинити ствари које радије не бисте .
Subota 24.01.2015. 20:12
Nije lud da se hrani sa GMO ishranom, to je da poturi budalama širom svijeta !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online