Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 08.01.2014.
03:18
Vesti A

Izbačena iz teretane zbog prekratkog šortsa

Vlasnik gimnastičke dvorane iz Darvina rekao je svom klijentu Maji Lukić (25) da obuče duži šorts, ako želi da ponovo uđe kod njega.

Uvreda: Vlasnik rekao da šorts Maje Lukić pripada strip-klubu
 

Fizioterapeutkinja po zanimanju, Lukićeva kaže da je nosila na sebi "puma" šorts kada je menadžer usred vežbe došao kod nje i rekao joj da njena odeća nije prihvatljiva u njegovoj dvorani Snap fitnes u Jaravongi.


Vlasnik Grif Devis kazao je za NT Njuz da šorts Maje Lukić pripada strip-klubu.


- Ako ona želi da nosi šorts te dužine i pokazuje svoje intimne delove, to je njen posao, ona može u strip-klubove. Mi imamo standarde koji važe u svim gimnastičkim dvoranama i odnose se na različite oblike i veličine i kao zaštita verskih grupa jer su ovo dvorane svima namenjene, rekao je Devis i dodao da postoji jednostavan način da se odredi da li je komad odeće preoskudan da se nosi u dvorani.

Ima i otvorenije odeće

Ona navodi da ima drugih korisnika dvorane koji nose šortseve iste dužine kao njen.
- Neki su čak otvoreniji, ali ja samo nosim ono u čemu se osećam prijatno. Dolazim da vežbam, ne da privlačim pažnju, ali se u svojoj koži dobro osećam. Ja sam osoba koja se smeje kad se ovako nešto dogodi, ali mnogi moji prijatelji kažu da bi bili besni da su u mojoj situaciji. Moguće da ću se opet vratiti u istom šortsu.

- Kada neko dođe i tokom vežbe pokazuje svoje intimne delove, onda je prekratko - rekao je on.

Po njegovim rečima, pravila o odevanju u klubu predviđaju da klijenti ne mogu da nose uske gornje delove odeće i izlažu svoje grudi. To su, ističe on, pravila u svim klubovima njihovog lanca u Australiji i svetu.

- Neki idioti pokušavaju da dođu bez majica, čak iako im je rečeno da se pokriju. Naša dvorana prima osobe od 16 do 60 godina i naša je dužnost da štitimo i njihove interese.


Maja Lukić kaže da joj je najpre prišla menadžerka i rekla da je zbog njenog šortsa bilo "mnogo pritužbi" od drugih mušterija, kao i "viših šefova".


- Rekla je da su mi šortsevi prenapadni i prekratki i da je njihov posao da zadrže svoju politiku od pet zvezdica. Ja sam se nasmejala i rekla: "Ovo je prvi put, nosila sam iste šortseve u dvoranama u Sidneju, Brizbejnu i Darvinu i nikada nisam imala problema, to je sasvim normalan šorts za gimnastičku dvoranu."

Sreda 08.01.2014. 11:58
Kada bi se ovo primenjivalo i za nase starlete, i porno-pevaljke ni jedna ne bi imala posla.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online