Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.05.2013.
20:26
wannabemagazine, Vestionline A

Greške u flertovanju

Flertovanje u rukama nekih žena može biti snažno oružje, ako znate kako da ga "koristite" (mnogi ne znaju da zavedu na taj način). U svakom slučaju, nemojte izbegavati flert samo zato što vam nedostaje sigurnosti! Bilo da je iz čiste zabave ili je najava nečega dubljeg, flertovanje je super način da sebi podignete samopouzdanje. Za početak, probajte da izbegnete ove greške...

Flert je zabava! Ne opterećujte se ishodom i ne preterujte!
 

Čašica hrabrosti

Flert se najčešće dešava pri izlasku ili na nekoj proslavi, gde je alkohol skoro pa nemoguće izbeći i tu se obično javi želja sa kojim koktelom više (kao sredstvom za podizanje samopouzdanja). Čaša-dve za opuštanje su ok, ali nemojte ići preko toga, jer postoji razlika između veoma hrabrog i veoma pijanog ponašanja.

 

Samo neobavezno

Nemojte da ga uplašite pre nego što dobijete šansu da ga šarmirate. Tek ste se upoznali – nemojte da pričate o tome kako biste voleli da upoznate čoveka svog života, kako ste spremni da se skrasite i ne špijunirajte ga dok priča sa drugim ljudima, pomisliće da ste ludi. Polako i nenapadno! Nema potrebe za preterivanjem.

Nisam laka, maco

Ukoliko ne tražite šemu za jedno veče, nemojte biti prenapadna. Suptilnost u ovim situacijama je pravo rešenje – dovoljno je da, dok pričate, povremeno dlanom pređete preko njegove ruke. Ukoliko mu se budete nudili ili budete previše seksualno "raspoloženi", shvatiće vas na pogrešan način – kao nekoga ko samo želi jedno.

Ne glumite nezainteresovanost

Ukoliko vam se dopada – pokažite mu to. Muškarci često ne pokupe određene

Nemojte da vam oko previše "švrlja"

signale ukoliko oni nisu dovoljno jasni (to je opštepoznato), tako da je sasvim okej da mu pokažete da ste zainteresovani. U suprotnom, pomisliće da niste. Logično, zar ne?

Usredsredite se na jednog

Ako ste to veče bacile oko na nekoliko lepih lica, ali vam je njegovo ipak najprivlačnije, probajte da flert sa ostalim tipovima svedete na minimum. Ako primeti da vam oko šeta, velike su šanse da će se povući. Morate da učinite da se oseća dobro dok je sa vama, a to sigurno nećete postići tako što ćete sa istim interesovanjem pričati sa još njih nekoliko.

Ne kukajte

Greška pri flertovanju koju smo svi bar jednom napravili je potezanje priče o bivšem momku. Tek ste se upoznali, ne želite da ga opteretite svojim problemima: svađa sa prijateljem, nevolja na poslu ili ono najgore – pominjanje bivšeg – teme su koje morate izbegavati. Zapamtite, niste se našli sa drugaricama! Tužne priče ostavite za kafu sa njima.

Opustite se

Iznad svega, flert treba da bude zabava i tako ga i posmatrajte. Nemojte razmišljati u pravcu da će svaki tip sa kojim budete flertovali to veče biti vaš budući dečko.

Ako, pak, napravite neku od ovih grešaka, nema veze, svima nam se desilo.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Zavedite ga bez greške
ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online