Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 09.04.2013.
20:17
24sata.rs A

"Lakše povaliti Zagrepčanku nego Splićanku"

Amerikanac po imenu Derijuš Valizadeh u svom blogu "Return of Kings" savetuje čitaoce kako da najlakše odvedu u krevet žene širom sveta. Ovoga puta, u tekstu "Sve što treba da znate o Hrvaticama" obavestio je muškarce da je "leti lakše povaliti devojku iz Zagreba nego iz primorskog mesta" i izneo svoj zaključak o ženama sa Balkana.

nsideoutlove.blogspot.com
Primorke navikle na švalere iz celog sveta, a Zagrepčanke željne pažnje i priče kako su posebne

Hrvatice su visoke, tamne i vitke - Pod pseudonimom Ruš V, američki seks-turista piše da Hrvatice imaju mediteranski maslinasti ten, najčešće smeđu kosu i smeđe oči, mada ni plavuše nisu retkost. Tela su im vrlo dobra, stražnjice oble, ali uglavnom ravnih grudi. Kako kaže Hrvatice su definitivno među najlepšim ženama koje je sreo na svojim putovanjima.

Ženstvene su, vole emancipaciju - "Hrvatice imaju 'baš me briga' stav, kao da im nije cilj da budu lepe i primećene. Široke haljine, odeća i hipster stil nisu neuobičajeni na hravtskim ulicama.

Na prvi pogled slatke, kasnije otkrivaju mane - Najveća mana koju Ruš zamera Hrvaticama je sklonost kritici, kao i to da su tokom razgovora sklone tome da osuđuju na osnovu nepromišljene izjave ili tek jedne reči.

Po pirirodi otvorene - U Hrvatskoj se engleski uči od najranijih dana, tako da je s više od 90 odsto devojaka moguća komunikacija na engleskom, što je veliki plus u zavođenju, smatra Ruš.

Izolacija je recept za osvajanje - Poziv na šetnju ili cigaretu je ključan korak u osvajanju, zato što su Hrvatice znatno defanzivnije kada su u društvu. Tek izdvajanjem devojke iz društva imate šansu da privučete njenu pažnju. Takođe, Hrvatice će najviše uživati u filozofskim raspravama i naglašavanjem kako su "drugačije od drugih".

One iznad 30 testiraju na sve moguće načine - Devojke i žene starije od 30 godina vrlo su iskusne u flertu i ljubavnim igricama pa vas u razgovoru konstantno testiraju, otkriva Ruš. Zbog toga turistima željnim brzog osvajanja savetuje da se udvaraju devojkama od 19 do 23 godine i karakteriše ih kao najlakše "mete".

Jako zgodne traže sponzore - Žene koje traže od muškarca da im plaća pića i slične stvari lako je uočiti. "One su uvek vrhunski doterane, a nije im bitno da li ste kriminalac ili mafijaš, važno je da imate novaca", ističe Ruš koji smatra da je uzrok ovakvog ponašanja loša ekonomska situacija, što otvara mougćnosti "naručivanja Hrvatica za ženu", poput Ukrijinke.

Zabluda je da je lakše zavesti ženu na moru - Ruš kaže kako treba ignorisati glasine o pristupačnosti Hrvatica na obali, jer su one vrlo svesne svoje vrednosti, pa i pomalo umišljene. Mnogo veće šanse za seks će imati s Hrvaticama u Zagrebu usred leta nego na moru, kaže Ruš.

Nedavno je saradnica hrvatskog "Plejboja" istraživala je ko su najbolji frajeri u regionu i između ostalog zaključila da Hrvatice prosto otkidaju za Beograđanima. Na relaciji Zagreb - Beograd cveta seks turizam. Za razliku od Slovenaca koji su željni zabave, Hrvatice navodno masovno posećuju "grad greha" na "seks vikendu".

Videćemo šta će seks-turista imati da kaže o Srpskinjama kada bude došao kod nas.

POVEZANE VESTI

Utorak 09.04.2013. 20:20
Не волим Загреб нити Сплит али још мање Америку и глупе и просте американце!
Utorak 09.04.2013. 20:26
svagdi toga ima.Hrvat.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online