Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 09.03.2013.
11:10
Vestionline A

Zašto je dobro biti "solo"?

Mnoge "solo" dame/devojke (one koje nemaju partnera) osećaju se blago depresivno tokom praznika, kakvi su Dan zaljubljenih i Osmi mart. Spadate u ovu grupu? Ok, sad možete da sednete i "kukate" zbog nedostatka partnera, a nešto malo kasnije sebe da proglasite za kraljicu samosažaljenja. Nikako niste iz te priče ili ne želite da budete patetični? Onda možete da se podsetite zašto je dobro biti singl! P.s. Zbog pomenutih praznika, u tekstu se obraćamo ženama, ali svakako može da se odnosi i na "solo" momke.

Bolje sama nego u lošoj vezi! Ima li boljeg razloga?!
 

Niste u lošoj vezi

Definitivno, neka vam ovo bude mantra - bolje da sam sama nego u lošem društvu (u vezi koja me ne ispunjava)! Uprkos vašoj velikoj želji da pronađete gospodina pravog, ali i pritisku okoline da to treba da učinite što pre, svesni ste da vredi čekati, jer zaslužujete bolje od onoga što ste imali i(li) što vam se trenutno nudi.

Otvoreno flertovanje

Flertovanje bez ozbiljnijih namera može vam ulepšati dan i podsetiti vas da imate u sebi elana za sve i da ste i dalje veoma privlačni. Međutim, to je (uglavnom) teško

Flert radi flerta, a bez objašnjavanja? Idealno!

izvodljivo ukoliko ste u vezi, jer mnogi partneri nemaju razumevanja za nekoliko nepotrebnih rečenica sa lepotanom u teretani, koji želi da vas šarmira nakon što je video kako trčite na traci.

Takođe, nemate kome da polažete račune ukoliko vas konobar u vašem omiljenom kafiću, po ko zna koji put, časti kafom ili vrućom čokoladom otvoreno vam stavljajući do znanja da mu se mnogo sviđate.

Seks, ne samo sa jednim partnerom

Ne, ne predlažemo vam da postanete promiskuitetni. Uživajte u mogućnosti izbora! Uostalom, kako da znate šta volite, a šta ne, ako ne probate.

Dostupni ste za prijatelje...uvek

U današnje vreme je teško pronaći prave prijatelja i održati bliski odnos sa članovima najbliže porodice. Kada nemate partnera, mnogo je lakše odvojiti vreme za teške i lepe trenutke sa vama bliskim ljudima, koje volite i koji vole što vas imaju u svom životu.

Neopterećenost njegovim roditeljima

I pored sve ljubavi koju gajite prema svojim roditeljima i njihove večne požrtvovnosti

Mama...ali ne vaša

prema svim vašim željama i potrebama, često nije lako provoditi neko duže vreme u njihovom okruženju. A šta kada dobijete još jedan par roditelja? Ukoliko vas prihvataju, onda je to divna stvar. Ali ako vas njegova porodica, kojim slučajem, ne dočeka raširenih ruku i s iskrenim smeškom, ne ginu vam trzavice i svađe s vašim dragim oko njegovih najbližih :/

Spontani ste

Ako poželite da idete u bioskop, možete to da uradite bez ikakvih komplikacija, dodatnih objašnjenja, natezanja oko izbora filmova ili izbora glumaca na filmskom platnu. Ukoliko vas ujutro dočeka sunce umesto magle, bez prethodnih pregovora, možete da sednete na bicikl i da ne brinete šta će dragi da vam kaže kada se vratite kući sa zakašnjenjem od nekoliko sati, jer ste sreli svog kolegu s kojim ste ogovarali sve one koji su vas živcirali na poslu te nedelje... Ukratko, radite šta vam se hoće u svakom trenutku, bez osvrtanja!

Uživanje bez stida (da ne kažemo drugačije)

Ima li većeg gušta od omiljenog filma koji ste gledali toliko puta da znate sve detalje? Ima, kada ga gledate u omiljenoj trenerci koja je u fazi raspada, sa

"Skot" vas je povredio, pa sad sve odbijate? E, nećemo tako! Pružite šansu

megapakovanjem “eurokrema” koji vadite iz tegle najvećom mogućom kašikom koju ste mogli da pronađete u kuhinji. Ukoliko ste ljubitelj "ekstremnih sportova", sve što e navedeno radite, naravno, nedepilirane, s izraskom na kosi i šlagom u peni koji špricate direktno u usta. Svakom partneru, ovakvo iskustvo, bio bi ipak prevelik

zalogaj. A i ruku na srce, koja pa voli "o" baš često da radi (da se "zapusti")?

POENTA ovog teksta je da vam ukaže na pozitivne strane "solovanja", zbog kojih ne treba tugovati što nemate dečka. To međutim ne znači da treba da se potpuno zatvorite za predivne muškarce koji su oko vas!

"Pravi" je tu negde, pojaviće se ukoliko budete strpljivi i ukoliko verujete u to. Ali morate malo i da se potrudite - akumulirajte pozitivnu energiju, izlazite što više sa zabavnim prijateljima, upoznajte se s ljudima, pružite šansu muškarcima... POD OBAVEZNO: Osmeh! Njega ne ostavljajte kod kuće!

Prvi sastanak, upoznavanje, polako ali sigurno podvlačenje pod kožu, kao i onaj poseban trenutak u kom shvatate da vam taj neko baš prija....sve to vas tek očekuje!
 

Prvi sastanak, upoznavanje, polako ali sigurno podvlačenje pod kožu, kao i onaj poseban trenutak u kom shvatate da vam taj neko baš prija....sve to vas tek očekuje! Uživajte do tada, a prepustite se kad do toga dođe! ;)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online