Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.02.2013.
12:46
zadovoljna.hr, Vestionline A

Neoprostivo glupi muški razlozi za prevaru

Muškarci uvek imaju svoje razloge zašto su prevarili partnerku. A neki od njih su jednostavno preglupi ili previše bezobrazni da bi ih žene uopšte slušale.

Nevorovatno je u šta sve muškarci veruju...

Bezobrazluku nema kraja
 

1. "Prevario sam te zato što sam mogao"
Teško za poverovati, ali neki od njih razmišljaju baš tako. I što je najgore to će vam i reći. Pružila se prilika i oni su je iskoristili. Sva dalja ispitivanja i objašnjenja su suvišna. To se dogodilo, a kada se pruži nova prilika ponovo će je iskoristiti.

2. "Zato što si prepametna (ili još gore - predobra) za mene"
Ovaj izgovor je možda najgori od svih. Zamislite samo trenutak u kojem vam partner koji vas je prevario govori da ste prepametni ili predobri za njega. Smešno i vredno ulaska u anale najglupljih muških izjava svih vremena.


3. "Ona me jednostavno smotala!"
Ponekad se posluže izgovorom da im jednostavno nije jasno šta se dogodilo i kako su se uopšte našli u takvoj situaciji. Time se poslužio i Aleks Rodrigez koji se nakon kartke afere s Madonom vratio supruzi, koja se poverila prijateljicama i izjavila da  kraljica popa ima moć nad njenim mužem. "Ona mu je isprala mozak, ja ga jednostavno ne prepoznajem. On više nije onaj predivan muž i dobar otac", pojasnila je prevarena supruga. Da li zaista veruje u to ili on ima baš jaku moć ubeđivanja?!

4. "Ja sam poseban!"
Izgleda da je to rečenica koju neki muškarci ponavljaju svako jutro prilikom pranja zuba. I onda uspeju i druge da uvere u to. Izgovor koji će ponuditi vama ustvari će biti samo potraga za potvrdom da je i vama jasno da je on poseban. I kako onda uopšte možete da zamislite da mu je ta žena mogla odoleti?! Zato je morao da vas prevari. I naravno, to će učiniti ponovo!


5. "To stoji u opisu mog posla"
Ovim izgovorom je pokušao da se izvuče i Džon Bon Džovi, koji je zbog nevere bacio u vetar brak koji je trajao dugih 19 godina. "To je deo posla", rekao je on i ostao živ. Jedna rečenica koja je bila dovoljna za pokretanje brakorazvodne parnice.

6. "Ponudio sam joj rame za plakanje"
I onda se usred suza i jadikovki rodila neobjašnjiva strast. I ovo je jedan od onih razloga koje uopšte nije potrebno komentarisati.

7. "Razumela me je"
Drugim rečima, ona je bila pristojna, davala je komplimente i smeškala se. Radila je sve ono što dugogodišnja partnerka ili supruga s vremena na vreme zaboravi da radi. Tri odlična razloga za neveru, bar za njega.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online