Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 31.12.2012.
22:08
Smedia A

Raspevani političari u 2012.

Odavno političari nisu uštogljeni kao "motke". S media portal je izdvojio neke od „performansa“ koji su zaintrigirali i one koji ih simpatišu, ali i one kojima možda nisu omiljena politička opcija.

Premijer Srbije Ivica Dačić časti naručuje pesmu
 

Nekima je "išlo“ lakše, nekim teže... Međutim, model da se političar pokaže kao "običan čovek“ - javno, u medijima – većina njih je prihvatila oberučke, računajući na veću popularnost kod naroda. S druge strane, opet, bilo je situacija koje su se same nametale, a oni koji su bili učesnici nisu ostali imuni na njih. Podsetimo se:

1.Toma "plete" kolce...

Izborna noć bila je više nego uspešna za sadašnjeg predsednika Tomu Nikolića. Poznat po suzdržanom ponašanju, Nikolić ipak nije odoleo prilično veseloj atmosferi u prostorijama Srpske napredne stranke.

Postao je novi predsednik Srbije i nije bilo zgoreg da zaigra „kolce“ sa svojim saradnicima.


2.Dačić "mazno" pesmu Halidu Bešliću!

Halid Bešlić godinama je "palio i žario“ po staroj Jugi. Onda ga godinama nije bilo, pa se, kada je snimio pesmu "Miljacka“, vratio u kafane i na gotove sve proslave cele bivše Jugoslavije. Međutim, i premijeru Dačiću se ova pesma mnogo dopala, pa ju je maltene "ukarao“ Halidu.

Jer kad neko, posle međunarodnog foruma „Upoznajte Srbiju kao investicionu destinaciju“, gde je inače Dačić prvi put javno otpevao pesmu, u kafani traži da mu muzičari na uvce odsviraju „Miljacku“ dovoljno je samo da kažu: „Sviraj onu Dačićevu!“


3.Trio fantastiko!

Nije su tu Dačić zaustavio. S obzirom da mu je dobro krenulo, baš kao i ministra Mrkonjića, na koncertu Ane Bekute premijer se ponovo latio mikrofona.

On, Ana i Vesna – koncert za pamćenje u svakom smislu!

4.Dinkić – Od Nirvane do Silvane

Ministru Mlađanu Dinkiću estradne vode nisu strane... Kao student svirao je u bendu, danas piše, komponuje, ponekad i zapeva... Na Jutjubu ispod njegovog nastupa u Knjaževcu, gde je sa pevačem pevao pesmu svog druga Dženana Lončarevića „Loša si po mene“ stoji duhovit komentar jednog posetioca. Proverite sami.


5. Svadba, svadba – Kako se vesele Jagodinci!

Nije baš da je uhvaćen kako "trupa" neko kolo ili peva iz sveg glasa, ali svadbarska osećanja ponela su i Dragana Markovića Palmu kada je napokon "oženio" žirafu Jovanču.

Tradicionalnom Palmi nije smetalo što je mlada Ema, inače Beograđanka, starija više od šest godina od mladoženje... Nesvakidašnja svečanost učinila ga je ponosnim i pomalo romantičnim. Pogledajte i podsetite se:
 

POVEZANE VESTI

Utorak 01.01.2013. 03:11
Не заборавите Тадића, који "често након напорног радног дана укључи гитару у појачало и отпева Станицу Подлугове". Дакле, тотално луд човек... А овај дебели што завија на неку Миљацку, корисније би било да мало више пажње посвети рекама у Србији, на пример Ибар и околина...
Utorak 01.01.2013. 08:34
Neka nam manje pevaju, a bolje rade svoj posao...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online